13

1K 54 8
                                    

      Primul lucru pe care l-au făcut când au ajuns a fost să fie conduși spre camerele lor și să își lase bagajele, apoi să meargă să ia prânzul. Li s-a lăsat o oră și jumătate la dispoziție să se instaleze în camere și să se acomodeze, după ce mâncau și urmau să primească un tur complet al cetății. Momentan s-au strâns la restaurantul din cadrul cetății, ce era decorat în același mod în care erau și dormitoarele și clădirea. Modernizate, dar au păstrat cele mai importante elemente originale vremurilor trecute. Cei șase au ocupat o masă de șase, rotundă și s-au așezat. Preferau să nu fie amestecați cu alte persoane din liceu la o masă mai mare, așa puteau vorbi orice voiau.

      — Abia aștept mâncarea, spune Do Hwan nerăbdător.

      — Și eu, aprobă Whee In.

      — Apropo, ați vorbit de proiect? întreabă Tae Hyung, privindu-i pe Ye Eun și Jung Kook.

      — Ce proiect? întreabă Jung Kook și se încruntă, dar e lovit pe sub masă de brunetă. Hei! strigă și se uită urât la ea, apoi realizează. Ooh, proiectul la geografie? Normal că am vorbit, spune și primește altă lovitură pe sub masă.

      — Nu era la biologie? întreabă Tae Hyung și își ridică o sprânceană, suspicios.

      — E o temă comună, trebuie să studiem animalele și plantele dintr-o anumită zonă geografică, spune Ye Eun rapid, iar băiatul scoate un ,,ooh", semn că a înțeles.

      Ye Eun se uită urât la Jung Kook și îi mimează pe buze că dacă mai scoate o prostie pe gură nu o să iasă bine, când Tae Hyung nu era atent. Șatenul nu a înțeles prea multe, dar și-a dat seama că era nervoasă pe el. Și-a ridicat mâinile în sus, în semn de predare și a tăcut, uitându-se în jur, deoarece chelnerii au început să aducă mâncarea. Nu a durat mult până le-a fost adusă și lor, apoi au început să mănânce cu poftă. Mâncarea arăta foarte bine și le lăsau gurile apă. Dar Ye Eun mânca încet, privindu-l pe Do Hwan și în același timp în gol. Nu era sigură ce se întâmpla cu el, dar avea dubii că fie începea să aibă sentimente pentru ea, fie avea deja. Nu era la fel de ignorantă ca toate fetele în general, care dacă se aflau în situația asta să spună că nu e adevărat sau că nu are cum. Avea câteva gesturi care îl dădeau de gol, mai ales cel din autocar.

      — Am ceva pe față? întreabă Do Hwan brusc și o fixează cu privirea, dar aceasta dă negativ din cap și își mută privirea în altă parte.

      — Poate te găsește la fel de frumos cum o găsește pe ea Jung Kook, spune Ji Min și râde, acompaniat de Tae Hyung și chicotul șatenei.

      — Foarte amuzant, Ji Min, spune Jung Kook și își dă ochii peste cap, zâmbind în colțul gurii în același timp.

      — E frumos, spune Ye Eun și se joacă în mâncare, referindu-se la Do Hwan. Dar nu e genul meu, continuă și mănâncă ce a luat în furculiță, privindu-l fix și serioasă.

      Do Hwan a privit-o înapoi, dar nu a schițat nicio emoție, așa că fata s-a întors la a mânca liniștită. Poate se înșela. Sau poate știa să-și controleze bine emoțiile. În orice caz, nu voia să ajungă în punctul în care îl va respinge, iar legătura dintre ei trei să se strice doar din cauza asta. Ei trei pentru că pe Ji Min și prietenii lui nu i-ar afecta cu nimic, dar pe ea și Whee In da. Tocmai de aceea voia să îi dea de înțeles subtil că nu are rost să încerce nimic, poate așa va evita situații stânjenitoare.

      Au avut parte și de desert, apoi au mers în camerele lor pentru a despacheta. Camerele băieților și ale fetelor erau în aripi diferite, din păcate. Fetele în aripa de est, iar băieții în aripa de vest, așa că aveau de umblat în a se furișa noaptea unii la alții. Cuplurile sigur au fost mai mult decât dezamăgite când au aflat. Cele două fete au nimerit o cameră de doi, deci nu au fost amestecate cu alte fete, din fericire. Ji Min, Tae Hyung și Jung Kook aveau în plan să stea împreună în cameră, doar ei trei, încă de când a început anul, însă camerele de trei s-au terminat și au fost nevoiți să mai accepte pe cineva în cameră. Do Hwan avea deja grup, vechii lui prieteni, deci nu s-a amestecat. Știa că fetele avea doar camera lor și nu va fi o problemă locul în care aveau să stea seara.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now