29

749 45 10
                                    

      — Eunie, nu mai fii așa! Hai să ieșim și noi, spune Whee In și o trage de braț.

      — Nu vreau, Whee In, spune sec blonda și îi înlătură mâna de pe brațul ei.

      — Nu ai mai ieșit cu noi toți de mult timp. Abia reușim să ne strângem toți. E vineri, toți sunt disponibili, iar tu nu vrei, pufnește fata cu păr albastru.

      — Pentru că nu am chef. Poți să încetezi, te rog? întreabă Ye Eun și oftează, apoi își dă ochii peste cap.

      — Te-ai închis în tine. Abia vorbești cu noi, nu ne mai dai niciun mesaj. Nici măcar lui Yong Jin. Abia mai mănânci. Nu-ți face bine, Ye Eun, spune mai autoritară prietena ei.

      — Nu-mi pasă, spune încăpățânată aceasta și iese din liceu, îndreptându-se spre parcare.

      — Nu te mai încăpățâna. Ai putea ieși din starea asta dacă ai vrea, își dă ochii peste cap prietena ei, urmând-o.

      — Whee In, poate e așa pentru că e tristă. A părăsit-o Jung Kookie, se aude o voce dintr-o parte, de lângă o mașină.

      Soo Ji.

      Nu o mai deranjase deloc anul trecut, mai ales pentru că știa că ar avea de suferit amândouă. Dar anul ăsta era unul nou. Și profita de faptul că Jung Kook, Ji Min și Tae Hyung nu erau acolo ca să intervină, cum făceau în anul precedent.

      Trecuse deja prima lună de liceu,și aproape vreo două săptămâni din octombrie. Liceul parcă era gol, pentru cele două fete, fără cei trei băieți. Până și pentru ceilalți din liceu se simțea așa. Deși deja existau doi băieți similari cu grupul acestora, pe nume Yeon Jun, care era clasa a 10-a, și Soo Bin, clasa a 9-a, tot Tae, Ji Min și Jung Kook aveau să rămână în inimile fetelor. Cel puțin ale celor de a 11-a și a 12-a, deoarece cele mai mici nu i-au apucat prea mult timp. Yeon Jun și Soo Bin erau Tae Hyung, Ji Min și Jung Kook din generația ce urma.

      Ye Eun încă se simțea groaznic. Se aștepta să fie mai bine după atâta timp, însă starea în care era nu se schimbase foarte mult. Nu îi mai plăcea nici să meargă la petreceri, ceea ce spunea foarte multe. Abia ieșea din apartament pe lângă mersul la liceu și abia vorbea cu cineva în afară de Yong Jin și Whee In. Stătea în același bloc cu ceilalți, însă nici nu prea o vedeau la față. Aveau programul extrem de diferit, mai ales Ji Min și Tae, care erau în primul an de facultate și încă se acomodau.

      Pe lângă acestea, Whee In și Tae Hyung erau mai mult decât bine. Nu se certau, decât din motive stupide sau mini crize de gelozie din partea brunetului. Se înțelegeau foarte bine, însă îi omora faptul că nu aveau timp să se vadă pe cât ar fi vrut ei. Momentan liceul nu o presa chiar atât de tare pe fată, însă facultatea brunetului era cea mai mare problemă. Ar fi crezut că nu se fac atât de multe ore la actorie, dar era vorba de facultatea de arte. Nu se axau doar pe actorie, deoarece trebuiau să învețe mai multe lucruri pe lângă a juca. Dar se descurca. Tot ce ar fi vrut ar fi fost mai mult timp pentru iubita lui. Dar asta nu-l împiedica din a-i face surprize la liceu, fie în pauze, fie la sfârșitul orelor, pe lângă faptul că o ducea la liceu zilnic, puțin mai devreme, pentru a ajunge și el la facultate.

      — Nu o să pot înțelege niciodată ce a văzut la tine. Sau probabil a realizat și el că a făcut o alegere greșită și dacă tot a avut ocazia, a plecat cât mai departe de tine. Nu-l învinovățesc, continuă blonda și oprește în fața lor.

      — Pleacă, Soo Ji, își dă Whee In ochii peste cap.

      — Nu vorbeam cu tine, se răstește Soo Ji la ea. Trebuie să audă adevărul. Dacă ar fi iubit-o așa de mult cum făcea să pară, ar mai fi plecat? Hm, își încrucișează aceasta brațele.

Break her walls; jjk | highschool auHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin