41

684 41 6
                                    

      — Nu pot să cred că deja se termină și anul ăsta, spune Whee In în timp ce își punea la punct machiajul.

      — Nici eu. Iar faptul că suntem aici, toți, împreună, ca anul trecut, ba chiar în număr mai mare, face totul să fie mai bine, spune Tae Hyung fiind în spatele ei și îi presară un sărut pe gât. Unde e Ye Eun?

      — În baie, dar oricum nu vine aici, la voi în cameră, spune fata și își înclină capul pentru a-i oferi mai mult spațiu. Dar Jung Kook? întreabă curioasă fata și lasă pensula jos, apoi închide paleta de machiaj și se ridică de la măsuță.

      — I-am spus să meargă la voi în cameră, spune brunetul și zâmbește în colțul gurii, prinzând-o de talie și urcând-o pe masă.

      Whee In chicotește, dar acesta îi este astupat de buzele lui Tae Hyung. Băiatul își face loc între picioarele ei, împingând scaunul mai departe, pentru a avea loc, și se lipește de ea. Fata își încolăcește picioarele în jurul bazinului lui și îi răspunde sărutului, iar mâinile și le duce după gâtul lui, afundându-și degetele în părul lui. Era unul dintre micile momente intime pe care mai apucau să le aibă zilele astea, din moment ce stăteau cu ceilalți în mare parte din timp, iar fata dormea cu prietena ei. Desigur nu se plângeau de asta, le plăcea să stea cu prietenii lor, dar când aveau ocazia profitau de moment. Iar în acel moment brunetul a pus-o pe fată să se machieze în camera lui, tocmai pentru a mai avea puțin timp împreună apoi.

      Ye Eun, care nu mai fusese văzută de ceva timp, era în baie, pregătindu-se. De data asta își luase haine, cam prea multe, iar în momentul actual se gândea cum să se machieze în funcție de ce ținută alegea. Nu era sigură ce să aleagă, dar ar fi vrut o rochie, surprinzător. Până la urmă și-a luat inima în dinți și a ales rochia. Știa că era groaznic de frig, dar s-a pregătit și la capitolul ăsta. A luat la ea niște ciorapi lungi, destul de grosuți, încât să nu o facă să dârdâie de frig, însă care se întindeau și nu se observau, iar peste dress-urile fine, de culoarea pielii. A îmbrăcat rochia roz deschis, din mătase, cu bretele subțiri, un decolteu decent și ce era cu o palmă și puțin peste fund. Culoarea era aleasă întocmai pentru a nu fi una țipătoare, prin care să iasă prea mult în evidență, deși se putea să o cam facă. Materialul îi îmbrățisa armonios fiecare formă a corpului și i le scotea în evidență. Era printre puținele dăți când purta lucruri de genul, mulate, de culori deschise și, mai ales, o rochie. Pe deasupra avea de gând să își ia un blazer negru și, desigur, paltonul.

      Și-a aranjat lanțul, pe care l-a schimbat cu cel al lui Jung Kook, deoarece aurul era rozaliu și se armoniza mai bine cu rochia

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

      Și-a aranjat lanțul, pe care l-a schimbat cu cel al lui Jung Kook, deoarece aurul era rozaliu și se armoniza mai bine cu rochia. Adică asta era scuza pe care o formase în capul ei. Însă și-a spus că îl va schimba după noaptea de Anul Nou. S-a machiat cu un roz nude, palid, cât mai subtil, a trasat o linie de tuș, neagră și subțire, rapid, apoi a ieșit din baie în papucii de casă, după ce s-a asigurat că nu e nimeni pe hol. Era surpriză pentru restul, evident. A intrat fugind în cameră și a închis ușa în urma ei, dar a tresărit când l-a văzut pe Jung Kook întins în patul ei, uitându-se pe telefon.

Break her walls; jjk | highschool auUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum