19

913 53 25
                                    

      — Sh, faceți liniște! strigă în șoaptă Yong Jin, în timp ce închide ușa în urma lui.

      — Încă doarme? întreabă șoptit Ji Min, iar fratele lui aprobă ușor din cap.

      — Lăsați vorba și ajutați-mă, e greu! spune Whee In în șoaptă și merge cu greu din cauza tortului și pungii pe care o avea pe braț, iar Yong Jin și Tae Hyung s-au repezit să o ajute.

      — Aprindeți lumânările, spune șatena și deschide cutia în care era tortul și pune lumânările pe el.

      Din câte se înțelege, aceștia voiau să îi facă o surpriză lui Ye Eun. Trecuse o lună de la excursia de Halloween și partida de fotbal, timp în care grupul s-a apropiat și s-au format noi legături. Mai exact între Tae Hyung și Whee In. Totul a început de la petrecerea de Halloween. Au început să-și petreacă timpul împreună și au observat că se înțeleg destul de bine, mai ales că aveau un obiectiv comun. Să îi aducă pe Jung Kook și Ye Eun împreună. Totuși, în ultimul timp, Whee In a început să își petreacă timpul și cu Yong Jin. Acesta îi dăduse mesaj pentru că voia să îi facă o surpriză surorii lui, iar șatena i-a spus imediat ce planuri avea, împreună cu ceilalți. Și așa au ajuns să vorbească mai mult și să petreacă timp împreună, mai ales când fata o mai vizita pe prietena ei.

      Jung Kook și Ye Eun reveniseră aproape la normal. Fata se prefăcea că dat uitării aproape complet momentul sărutului, însă uneori mai existau tachinări și apropouri în legătură cu acesta din partea lui Jung Kook, doar pentru a se asigura că nu uită. Iar pe lângă acest lucru, șatenul avea în continuare momente în care o surprindea complet pe Ye Eun. Și brunetei nu-i displăcea. Aveau o relație ciudată, flirtau uneori intenționat, alteori neintenționat, dar când cineva spunea ceva serios și bătea apropouri despre faptul că Jung Kook o place sau că pare că ea îl place, se depărtau pe moment, iar fata nega orice. Însă momentan dormea dusă, neștiind că toți erau în apartament, pregătindu-se să îi facă probabil una din cele mai mari surprize de care a avut parte. În fiecare an de ziua ei primea câte o surpriză, însă niciodată nu s-a gândit cineva să vină dimineața peste ea cu tort, confetti și tot ce au mai pregătit prietenii și frații ei.

      — Pregătiți-vă! le spune Ji Min și deschide încet ușa de la camera ei.

      Acesta avea un pistol cu apă în mână, la fel ca Jung Kook, Yong Jin și Whee In veneau în spatele lor cu tortul, încet, Do Hwan avea confetti, iar Tae Hyung filma. Au numărat de la trei până la unu, iar la unu au început să cânte ,,la mulți ani", Tae avea filmarea deja pornită, Jung Kook și Ji Min au stropit-o cu apă, care era rece, iar Do Hwan a dat drumul la confetti asupra ei, făcând zgomot. Bruneta s-a ridicat în fund aproape la primul contact cu apa rece, înjurând și încercând să se ferească, dar pătura era deja udă și nu avea cum să se apere, iar băieții nu s-au oprit. Se uita confuză și nervoasă în jurul ei, neînțelegând ce se întâmplă. Nu știa nici măcar cât era ceasul și cine se afla în cameră. Când cei doi au încetat cu apa și s-a uitat spre Yong Jin și Whee In, a văzut tortul și a înțeles ce se întâmpla, s-a calmat treptat și a rămas șocată, lucru ce se observa pe fața ei. Nu îi venea să creadă că ei chiar au organizat o surpriză pentru ea. În niciun caz nu se aștepta să o pună în aplicare dis de dimineață. A primit mesaje la miezul nopții cu ,,la mulți ani", dar credea că asta a fost.

      — La mulți ani, Ye Eunie! strigă cei șase în cor, iar cine putea aplauda, Tae Hyung încheiând filmarea.

      — Habar n-am dacă știați, dar... ESTE SÂMBĂTĂ DIMINEAȚA! țipă bruneta, arătând complet nemișcată de gestul lor și verifică ceasul. ESTE ORA ȘAPTE?! AȚI ÎNNEBUNIT? își mărește ochii și vrea să apuce pernuța cu care dormea în brațe înainte să intre aceștia, însă a renunțat, deoarece era udă.

Break her walls; jjk | highschool auWhere stories live. Discover now