İntikam

2.4K 111 28
                                    

Josh siyah saçlı, koyu kahverengi gözlü 1.80 boyunda 15 yaşında bir öğrenciydi. Okulda onunla alay ettikleri icin pek arkadaş edinemezdi. Sabah mırıldanarak uyandı ve beyaz tişörtünü, üzerine yeşil ceketini ve siyah kot pantolonunu giyip okula gitti. Hayattan, her şeyden bıkmıştı. Babası onu, kardeşini ve annesini bırakıp gitmişti.

Josh okula vardığında sınıfa gitti, sırasına doğru ilerlerken wattpadde hikaye okuyordu. Bu creepypasta hikayeleri onu etkiliyor ve daha da psikopat yapıyordu. Telefona dalmışken arkadan birisi onu itti. Telefon elinden yere düştü. Arkasına baktığında sınıf arkadaşı Leon'u gördü. Leon ve sınıfta olan diğer çocuklar ona bakarak kahkaha attılar.  Josh buna dayanamayarak "Hepiniz göreceksiniz!.." diye bağırdı. Telefonu yerden kaldırdı ve eve gitti. Aklında sadece intikam alma isteği vardı. İlk sınıftaki çocuklardan ve sonra babasından intikam alacaktı ve plan yapmaya başladı. Yaklaşık bir saatin sonunda aklına çok güzel bir plan geldi ve rahat bir şekilde yatağına girip uyudu.

Sabah ilk iş yeni bir numara aldı ve sadistçe gülümseyerek bütün sınıf arkadaşlarına mesaj attı:

"Oyun oynamak ister misin ? İstiyorsan bir hafta sonra 23:00 da bir sınıf arkadaşını al ve okulda beni ara"


1 hafta sonra artık mutluydu, intikam alacaktı. Dar kot pantolonunu giydi, üzerine de yeşil ceketini giydi. Sırt çantasını aldı, içine biriktirdiği parasını, makasını, bıçağını ve telefonunu koydu. Kardeşi ve annesi uyuyordu. Onları öptü ve yavaşça kapıyı açıp gitti. Okula vardığında çocuklar orada bekliyorlardı. Hiç kimse Josh'la konuşmuyordu. Herkes tamamlanmıştı, okula girdiler. Herkes iki-iki takım oldu ve aramaya başladılar.

Josh ve yanında bir kız vardı. Beraber üçüncü kata gittiler. Josh makasını çıkardı ve kızın kafasına sapladı. Kız iniltiyle yerde titredi ve öldü... Birden arkadan bir çığlık geldi, bunu Leon ve Kristina görmüştü. Jack hızla koştu ve makası Leonun kafasına sapladı.  Kristinanın kafasını duvara vurdu ve Kristinanın şah damarını kesti. Okulun üçüncü katı kıpkırmızı olmuştu. Sese diğer çocuklar gelmişti. Josh sırayla hepsinin işini bitirdi ve sıra babasına gelmişti....

Babasi yalnız yaşıyordu. Babasının evine gitti, kapıyı çaldı. Babası kapıyı açtığında Josh makası babasının gözlerine soktu ve gözlerini oyduktan sonra ağzını kesti. Babasinin cesetini parçalara ayırıp resimlerini çekti.

Sabah Joshun annesi kapıda zarf buldu. Zarfı açtığında eski kocasının parçalanmış cesedinin resimlerini ve bir not buldu. Notta şöyle yazıyordu:

"İntikamımızı aldım anne...."


@perviz1998 adlı okuyucumuz tarafından yazılmıştır. Teşekkürler :D

CreepyPastaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin