pingu

3.9K 128 36
                                    

Çoğu kişi Pingu denilen bir çocuk gösterisini hatırlıyor mu ? Ben ise o gösteri ile büyüdüm . Pingu adlı bir hamurdan penguen vardı bir sabah uyanır uyanmaz her zaman olduğu gibi gene televizyonun başına geçtim bir  iki reklam sonra başlayacaktı.

Merakla bekler haldeydim ve de başlamıştı. Ben 5 veya 6 yaşımdayken, " Pingu Cezası " adlı bir Pingunun bölümüydü ama başlar başlamaz kırmızı gözlerle ekranda sadece 1 veya 2 saniyeliğine göründü ama hatırladığım kadarıyla Pingu çok kızgın idi daha sonra tamamen başladı. Annesi tabak kırmaya başladı o sırada pingu sanki bilinçsizce dışarıda oynuyor gibiydi... Sanki biraz anormal bir başlangıcı vardı tam devamını izleyecekken annem bana kahvaltının hazır olduğunu söyledi bende istemsizce yemek yemeye gittim...

Ben " Pingu Cezası " bölümünü bulmak için Wikipedia'da bölüm listesinde bakıyordum .

Wikipedia'nın listesine göre bir şeylerin yanlış olduğunu fark ettim, Seride 105 bölüm vardı "Pingu cezası"bölümü eksikti. Ben o bölümü sorarak istedim, ama onlar veremeyeceklerini belirterek vermeyi reddettiler .

Daha sonra ''Pingu Cezası " bölümünü Google'da aramaya başladım belki bir sonuca ulaşırım düşüncesiyle. Sonra , bir şey buldum. Dosyanın adı " Pingu Cezası Son bölüm.zip "di, ve ben onu hiç düşünmeden indirdim ve hemen " İndirilenler " yerine girdim ve klasör buldum. İçinde Bir not defteri dosyası vardı . Bu " fear.txt " başlıklı bir not defteriydi , sonra açtım. İçinde şöyle yazıyordu :

Bu dosyanın içinde 1998 tarihli ''Pingu" Cezası adlı yayımlanmamış bir bölüm vardır , aslında bazı ülkelerde yayınlandı ama çok geçmeden hemen yayından kaldırıldı nedenini kimse bilmiyor . Kendinizi riske atmak istiyorsanız izleyin.

Biraz şüpheli hissetmeye başladım ve kalbim çok hızlı atıyordu . Ama merakım beni ezdi geçti . Ben ikinci dosyayı da açtım bir .avi dosyası.

İlk bölümde gördüm aynı şeyler yeniden oldu . Ancak, bir şeyler hissettim. Tema şarkısı bozuk ve yerine daha ürkütücü bir müzik vardı. Başlangıcı çok ürkütücü buldum , ama video devam etti. Aniden ekran, siyahlaştı. Kan donduran bir çığlık sesi duyuldu. Ekran siyahlıktan çıktığında mutfaktaydılar. Pingunun annesi çok yüksek sesle ağlıyordu aynı zamanda bir taburenin üzerinde oturuyordu. Ağlamaya devam ederken birisi de gülüyor gibiydi ve o gülme sesini aniden pingu bağırarak kesti. Bağırmak değil sanki can çekişircesine bağırıyordu. Pingunun kafası yarılmış haldeydi. Ben orada biraz duraksadım ve de kendimi sanki hasta gibi hissettim.
Gösteri devam ediyordu. Pingunun annesi hala ağlamaya devam ediyordu. Aniden gösteri kapandı ama onun yerine gerçek bir film başladı sanki, bir mezbahadan çıkmış gibi iki bilim adamı vardı siyah ve beyaz video olmuştu. Bu videoda katledilen inekleri biraz gösterdi. Aniden, bir penguen çıktı. Parçalanmış bir haldeydi penguen. Bu ölü penguenlerin fotoğraflarını göstermeye devam etti.
Gösteri gene normal haline döndü ama başlar başlamaz ekrana çok fazla gerçekçi kan sıçradı. Pingu annesinin tamamı kafaları gövdelerinden ayrıydı her yer kan doluydu. Gösterinin devamında karakterlerin cesetlerini ayrı ayrı resimler ile gösterdi. Benimde midem çok hassastır. Kusmak için tuvalete koştum. İhtiyacımı giderdikten sonra hala akıllanmamıştım gösterinin tamamını izlemek istiyordum ama bir yandan da korkuyordum. Video devam etti. Bir bozuk ses anlanılmayacak derecede bir şeyler söyledi. Sonrası işe kanla yazılmış bir yazı geldi " Senin hayatın bir kaç saniye içinde berbat olacak tüm hayatın simsiyah olacak. Daha sonra arka plan rahatsız edici bir çok görüntüler çıkmaya devam etti. Ekran gene kararmıştı ekrana kırmızı gözlü Pingu gelmişti aniden bozuk ve berbat bir sesle: " Kötü günlerin şimdi başlıyor " dedi .


Daha sonra aniden bilgisayarım dondu. Birkaç saniye sonra geri geldi .

Sonrasında ise korkudan titriyordum ve filmin kaynağını bulmak istedim .

Sonra yapımcısını aradım ve bu olanları anlattım ve şunları söyledi ''İyi dinle ben bu olayı herkese anlatmam" ve anlatmaya başladı 1998 yıllarındaydık , Ted Goldman adında bir yazarımız vardı biraz animatör biriydi . Ted genellikle .ok girişken birisi değildi , gayet sessiz bir adamdı . Sonra ise neler olduysa oldu adam sanki delirmişti sürekli bana Pinguyu öldürme ile ilgili fikirler sunuyordu sonra bende o adamdan korkmaya başlamıştım hemen işten çıkardım ancak kimse ve hiç bir kayıt onu görmediğini iddia ediyordu. Onu asla kimse bir daha bulamadı dedi ama asıl ilginç olan bu videonun nasıl yapılıp televizyona verilmesiydi .

Ben şok olmuştum. Sonra ki günler düşünce bozukluğu , uykusuzluk , yeme , içme isteksizliği başlamıştı bende.Her gece rüyamda şans eseri uyuyabilirsem her seferinde çığlık çığlığa o rüyayı görürüm...
Ama bir keresinde riyamda şu sesi duydum: şöyle diyordu " BU İŞTEN KURTULMANIN TEK YOLU İNTİHARDIR.

Multideki videoyu izleyin çok güzel :D

CreepyPastaWhere stories live. Discover now