Mell The Killer 2

2K 74 66
                                    

Lanet olası o Melody geldi hayatımın içine etti ve gitti! Lanet olsun.

-Hepsi senin şu lanet kızın yüzünden !

-Kapa çeneni John !

-NE DEDİN SEN !

-Kapa çeneni dedim ! Tamam mı !

-Bana bak kadın ! Seni döverim ! dedim ve hızla saçını kavradım.

-BIRAK BENİ !

-SUS ! dedim ve onu dövmeye başladım. Çığlık atıyordu. Ama bunların hepsini hakediyordu. Aynı zamanda onun şizofren kızını da dövmek isterdim. Ama yapacak bir şey yok... Kayıp 3 kişiyi öldürüp ortadan kayboldu. Kadını bırakıp televizyonun karşısına geçtim. Zar zor ayağa kalkıp merdivenlerden yukarı çıktı.

 O anda elektrikler kesildi. Lanet okuyup yavaş yavaş merdivenlerden çıkıp şartellere baktım. Aşağı inmişti. Onları kaldırıp tekrar aşağı indim. O sırada mutfaktan ritimli tabak çanak sesleri geldi. Ritimler kalp atışı şeklindeydi. Vestiyerin üstündeki sopayı alıp mutfağa ilerledim. Mutfakta kimse yoktu. Arkamda bir acı hissetmemle döndüm ve o şizofren Melody'yi gördüm. Sırıtarak bana bakıyordu. Sopayı ona doğru salladım ama o hızla çekildi ve sopa boşa gitti. 

Arkamdan kanlar aksa bile sopayı yere fırlatıp merdivenlerden yukarı koştum ve yatak odasına girip yatakta uzanan karımı salladım. Ama o uyanmadı. Gidip ışığı açmaya çalıştım. Ama açılmadı. Ampule baktığım zaman kırık olduğunu gördüm. Kapı kırılırcasına açılmaya çalışıyordu. O an da şimşek çaktı ve onun ışığıyla yatakta ölü olarak yatan her tarafı kanla kaplı karımı gördüm. Korkuyla bağırdım. Açık pencereye baktım. Bu pencere 1 saniye önce açık değildi. Bunu düşündükten 1 saniye sonra sırtımdaki bıçak daha da saplandı ve göz kapaklarım kapanmadan önce son bir söz duydum.

-Listen to Music... 


Cinayet vakasında erkek cesette bir not bulundu. Yazılan:

Ah merhaba !!! Bu herifi öldürmek o kadar güzeldi kiii !!!!! Ah anlatamam. Çok muhteşem bir his. O adamdan deli gibi nefret ediyordum. Neyse... Annemi öldürmek ne beni mutlu hissettirdi ne de üzdü. Şu an hiçbir şey hissetmiyorum onun hakkında. Sırıtan bana bu görevi verdi ve ben çok mutlu oldum. Ona her türlü minnettarım. Aslında onun adı Sırıtan değil. Ama buraya böyle yazmamı istedi. O beni yalnız bırakmadı... Şimdi tanışma zamanı. Şimdiki hedefim bir kız. Kahverengi saçlı ve kahverengi gözlü. Boyu yaşına göre uzun ya da normal. Hatırlayamadım... Veya orta sonlarda ya da lisede... Sırıtan öyle dedi... Ben de gidiyorum...



Uzun zaman sonunda beklediğimiz Mell The Killer serisinin devamı geldi. Umarız hoşunuza gitmiştir. Tekrardan Usa-Chan2003 e çok çok teşekkür ediyorum ellerine emeğine sağlık :))

CreepyPastaWhere stories live. Discover now