Mell The Killer(Melody The Killer)

3.2K 137 114
                                    

Sıkıntıyla saatin alarmını kapattı Melody. Yeni okulunda ilk günüydü. Ve bundan hiç memnun değildi. Bütün arkadaşlarıyla olan ilişkisini bitirmişti. Hepsi babasının-ah pardon üvey babasının işi yüzündendi. O adamı hiç sevmezdi. Nefreti bu durumda daha da artmıştı.

-Mell ! Hadi ! Okul zamanı ! diye bağırdı annesi. Melody nefretle hazırlanıp arabaya bindi ve sakinleşmek amacıyla creepypasta okumaya başladı. Tek dostu Jeff The Killer ve diğer karakterlerdi. Hepsinin hikayesini seve seve okuyordu ve bu nedenini bilmese de onda büyük zevk uyandırıyordu. Genellikle de onları görmeyi diliyordu. Ama kendisinde onlara bahşedilen şeytani gücün olmadığına inanıyordu.

-Şu psikopatları mı okuyorsun yine ? diye sordu üvey babası. Öfkeyle ona döndü.

-Bir daha onlara öyle şeyler deme sakın John ! diye bağırdı. John umursamazca yan gözle Melody'e baktı.

-Sen de bana John demeyi kessen dedi. Melody sinirle önüne döndü.

-Ancak rüyanda görürsün. Okula vardığında kapıyı çarpıp çıktı ve kulaklığını yaşamak isteme nedenlerinden biri olan müzik için telefonuna taktı. Sonra Septemver PMV'i açtı. Bu şarkıya bayılıyordu.

-Jeff'in şarkısı... diye fısıldadı. Hızlı adımlarla yürürken önünü 3 tane kız kesti. Melody tek kaşını kaldırıp bir adım geri gitti.

-Ne istiyorsunuz ? dedi sakince. Kızlardan biri sırıttı ve Melody'i yakasından yakaladı.

-Hadi yeni. Sökül paraları ! diye bağırdı. Melody onu ittirdi.

-Bırak beni dedi. O sırada kız tekrar sırıttı.

-Yoksa ne olur ? dedi alayla.

-Y-yoksa sizi şikayet ederim dedi.

O anda kızların üçü de kahkaha atmaya başladılar ve hepsi Melody'e birer tane yumruk ve tekme attılar. Melody yere düştü. Kızların başı olan eğilip fısıldadı.

-Yazık sana EZİK. Melody sinirden deliye dönse de bir şey yapamadı. Gücü yoktu. Yarım saat boyunca orada yattı. En sonunda kendine geldi. Fakat derse girmedi. Müzik sınıfına gidip piyanonun başına oturdu ve sinirini parça çalarak geçirdi. Okul bitene kadar orada kaldı. Okul çıkışı çıkarken o 3 kız yine onun önünü kesti. Melody sinirle:

-Ne var !? NE VAR! diye bağırdı.

-Clara dedi komut verircesine başları olan kız. Yanındaki sarışın gelip Melody'i sağ kolundan tuttu.

-Mary dedi yine başları olan kız. Bu sefer diğer tarafındaki kız gelip Melody'nin sol kolundan tuttu ve hızla duvara yapıştırdılar.

-İstediğimiz kadar dövebiliriz Emily. Bu gün onun yüzünden ceza yedik dedi Clara. Emily onayladı ve Melody'i ölümcül derecede dövdüler. Akşama doğru onu orada bırakıp gittiler.

Melody o akşam eve geç geldi. Yüzündeki morlukları göstermeden odasına girdi ve uykuya daldı. Rüyasında bembeyaz bir yolda yürüyordu. O anda yerlerde kan olduğunu fark ediyordu. Bütün yol kanla kaplanıyordu. O anda karşısına Emily çıkıyordu ve ona doğru elinde bir bıçakla koşuyordu. O anda Melody çığlıkla uyandı ve nefes almaya çalıştı. Ortalık karanlıktı. Lambasına yöneldi ama elektrikler kesikti. Tam yatağına yönelecekken bir piyano sesi duydu ve ayağa kalkıp sese doğru gitti. Bu ses dışarıdan geliyordu. Penceresinden aşağıya baktı ve sokak lambasının yanında bir tane müzik çalar gördü.

Ceketini giyip sessizce aşağıya indi ve kapıyı açıp müzik çalara doğru gitti. Eline alıp parçayı dinlemeye başladı. Bu bugün okulda çaldığı parçaydı. Tam o sırada hata yaptığı aklına geldi. Ve dinlediğinde de hata yaptı. Şaşırsa da dinlemeye devam etti ve kendisinin yaptığı hatalarla aynıydı. Müzik çaları çevirdi ve arkasında bir not yazdığını gördü. "Acaba başka hangi konularda yeteneklisin ?"yazıyordu. Melody etrafına baktıktan sonra tırsmış bir şekilde eve girdi. Yatağına yatıp bunun şaka olduğunu düşünüp tekrar uyudu. Ertesi gün okul yolundayken Emily ve kuyruklarını gördü. Onlara doğru gidip:

-Demek dün beni ses kaydına aldınız dedi sakince. Emily tek kaşını kaldırdı.

-Ne diyorsun be ! dedi. Melody göz devirdi.

-Kopyalarının olduğunu biliyorum. Ver dedi Mell otoritesini bozmadan. Emily onu ittirdi.

-Ee !Yeter be !Seninle uğraşamam ezik ! Hadi paranı ver ! Acıktım dedi. Mell onu umursamadı.

-Hayır dedi. Emily kaşlarını kaldırdı.

-Ne ? dedi. Mell göz devirdi.

-Ha-yır. Anlamanda sorun mu var ? dedi. Emily onu ittirdi.

-Dünden sonra akıllanırsın sanmıştım dedi ve Mell'e yumruk attı. Mell artık dayanamadı ve yumruklarını savurdu. Clara ve Mary gelip onu dövdüler. Mell bayıldı...

Uyandığında elleri bağlı bir şekilde göl kenarındaydı. Karşısında Emily ve kuyrukları vardı. Emily Mell'e doğru yaklaştı. Cebinden bir jilet çıkardı ve Mell'in sağ elinin üstüne derin derin jilet atmaya başladı. Mell çığlık atıyordu. Acı dayanılmaz dereceye geldiğinde bir daha ya piyano çalamazsam diye düşündü ve o anda Emily'e bir tane tekme geçirdi. Sonra hızla bileğindeki iplerden kurtuldu ve iple Mary'e vurdu. Mary yuvarlandı ve yere düşen jileti alıp Mary'nın kalbine sapladı. Sonra daha etkili olsun diye daha fazla sapladı. Sonra ayağa kalkıp Clara'ya yumruk attı. Clara sendeledi ve Mell jileti alıp Clara'nın tek kulağını kesti. Sonra kalbinin tam ortasına jileti soktu ve orada bıraktı. Clara'nın cebindeki bıçağı aldı ve Emily'e doğru yöneldi. Emily korkudan ağaca yapışmıştı. Mell bir kahkaha attı.

-Ah Emily... Kuyrukların olmadan sen bir hiçsin... Bundan ne öğreniyoruz ?Asıl ezik senmişsin dedi ve bıçakla Emily'in yüzüne çizik attı sonra. Emily acıyla kıvranırken ona doğru eğildi ve sırıtarak:

-Müziği dinle, ezik dedi ve bıçağı sapladı. Emily öldükten sonra ayağa kalkıp yaptığı şahesere baktı. O anda kahkaha atmaya başladı. Sakinleştikten sonra göle bacaklarını uzattı. Yansımasına bakmaya başladı.

-İyi iş. Fakat fazla sade değil mi ? dedi bir ses. Mell hızla arkasını döndü ve gördüğü kişi karşısında ağzı açık kaldı.

-J-jeff... diye fısıldadı. Ayağa kalkıp ona doğru koştu. Jeff ona bakıyordu. Sırtında bir çanta vardı. Çantayı Mell'e doğru fırlattı. Mell çantayı açtı. İçinde siyah parmaksız eldiven, siyah sweatshirt ve siyah tayt vardı. Bir de siyah çizme. Mell gidip giyindi ve geri geldi. Jeff cesetlere bakıyordu.

-Yürü çaylak dedi.

SON DAKİKA! Gölün kenarında 3 tane ceset bulundu. Cesetler kalplerinden bıçaklanmış. Ve artı olarak hepsinde yaralar ve kesikler var... Polisler bu vahşi cinayeti araştırıyor.



@Usa-Chan2003

Tarafından yazılmıştır. Çok güzel olmuş gerçekten. Çok beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz :) Çook teşekkür ederimm ^^ :D

CreepyPastaWhere stories live. Discover now