Şizofren

1.9K 95 7
                                    

Bir gün güneş şeklinde bir cisim gördüm, hava kapalı sağanak yağışlı ve şimşekli bir havaydı. Güneş olması imkansızdı çünkü çok net bir şekilde gözükmüştü. O zaman onun ne olduğunu çözemedim ve kimse bir yorum yapamadı çünkü küçüktüm ve inanmıyorlardı. Ondan sonra rüyalarımda bir şeyler görmeye başladım onunla boğuşuyordum ve garip garip şeyler görüyordum. Ben hepsini rüya sanıyordum.

Bir gün koltuğun üstünde büyük bir çekirge gördüm, korkudan kaçtım ve evdekilere söyledim. Herkes geldi fakat hiçbir şey yoktu ve o gördüğüm şeyin kaçma ihtimali yoktu, kısa bir rüya görmüş olduğum yada rüya görmediğim aklıma gelmemişti. Ta ki bir gün evin salonuna bağırarak gelip sonra bir şeyler yaptıktan sonra yatağa gidinceye kadar. Gördüklerimin rüya olduğunu sanıyordum fakat her gün o şeyle rüyamda dalaştığımı öğrenene kadar artık rüyalarımda değil gerçek hayatta da yanıma geliyordu beni öldürmesi gerektiğini yada benim birilerini öldürmem gerektiğini söylüyordu. Hayatta kalmam için bunu yapmalıymışım.

Ama onu ben yapmadım onunla anlaşma yaptım. Ölmemem için birilerini o öldürecekti. Her akşam birileri kayboluyor ve daha bulunamıyordu. Benim sadece bildiğim bir tüneldi. Bir gün akşam o tüneli aradım ve orada sadece kemik vardı. Gülme çığlıklarım duyuluyordu fakat ben hiçbir şey yapmıyordum. Sonra o geldi, beni kovaladı, öldürecekti. Arabama bindim şehre kadar geldiğimde arabadan indim ve hava alacaktım , kalabalıkta bulamaz sandım o arkamdan geldi boynumu sıktı bir hareketle onu yenmeye çalıştım, küçücük kafası vardı onu yere vurarak parçaladım kanlar içinde kalmış yerde yatıyordu. Onun da bir canlı olduğunu ve bunun suç olduğunu düşündüm ben bunları yaparken herkes beni izliyordu ve kimse bana yanaşmıyordu. Sanki kanı ve onu görmüyorlar gibiydi  ve ben bundan sonra polisi aradım. Polis geldi cesede hiç bakmadı bile sadece beni tutup götürdüler. Artık hastanenin bir parçası olduğumu söyledi adamın teki ve bende hastanenin parçası olacaktım.
BU GÜNLÜK BİR DELİLER HASTANESİNDE KENDİNİ BULDUĞU BİR TAŞLA DUVARA KENDİNİ ÇAKMAYA ÇALIŞIRKEN ÖLEN BİR ADAMIN YANINDA BULUNMUŞTUR ...

Alıntı.

CreepyPastaWhere stories live. Discover now