Muppet Show

612 36 2
                                    

Ben çocukken, benim favori televizyon programlarımdan biri Muppet Showdu. Her gece, yatmadan önce gösteriyi izlerdim. Benim en sevdiğim karakter, Kermit, çok neşeliydi. Yemekten sonra bir gece,yeşil kurbağayı görmek yüzüme bir gülümseme getirdi . Gösteri Kermit özel bir konuk yıldız tanıtmasıyla normal başladı. Kermit özel konuk 'Şeytan' dedi ve normal, mutlu şarkıları filan hiç ses yoktu. İşler biraz garip döndü. Bunun yerine, kamera siyah ve beyaz, rengi soluktu. Kamera yaklaştıkça biraz gürültü duymaya başladım. Daha sonra, standart kırmızı, tiyatro perdesi önünde Kermit'in bir sahnesi açıldı. Yersiz birçok şey vardı, ancak, Kermit kafası çarpık ve normalden daha uzun görünüyordu. Renkler artık farklı ve koyu idi. Tuğlaları da dikkatsizce duvara atılmış gibi görünüyordu ve çok parlak bir madde ile kaplıydı. Kermit bir şey söylemedi. Bunun yerine, sadece zar zor hareket etti, kameraya boş boş baktı. Ben sahnenin ne kadar sürdüğünden emin değilim, ama bana sonsuza kadar sürdü gibi geliyordu.

Son olarak, sahne birinin tavanı gibi görünüyordu çok loş bir odaya geçmişti. Film yine siyah ve beyaz oldu ve ışık kaynağı sadece bazı kutuların arkasından geldi. Oda çok kirliydi ve yere dağılmış rastgele nesneler vardı. Birden odanın ortasına yuvarlandı kirli eski projeksiyon. Bir şey aniden arkasına geçti, biraz baktı. Ve hayatımın geri kalanı boyunca hafızamdan silinmeyecekti...
Eğilerek bir şey geldi karalar içinden ve pis Kermit kuklası yavaş yavaş görünmeyen bir dize ile zemin üzerinde sürüklenerek geliyordu. Kafası kukla gibi oynasa bile, kameraya doğru yaklaşmaya başladı, cansız görünüyordu. Sonunda bana ulaşınca, zavallı kurbağanın bakışları yaşlandı, ama en kısa sürede olduğu gibi, program kesildi. Ben sadece korkudan dondum ve televizyona bakıyordum, sessizce oturdum. Bu gün için, ben hala o gece ne oldu anlayamıyorum. Muppet Show, her zaman benim en sevdiğim televizyon şovlarından biri olacak, ama o malum geceden sonra asla eskisi kadar olmayacak.

CreepyPastaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora