Korku Hormonu

2.5K 93 6
                                    

 Bu metni doğrulayan belgeler bulundu. Alman sınama laboratuvarı İkinci Dünya Savaşı sonunda Müttefik askerleri tarafından terk edilmiş.

(Ses bandı) Test yarın gerçekleşecek. Takım beklemek için bilmiyor. Yeni araştırma uygulama ve sonuçları savaş için bir silah dönüştürmek bizim görevimiz. Son zamanlarda beyin gizli bir kimyasal (bilinmeyen) hissettiği zaman korku salgıladığını keşfettiler. Bilinmeyen nedenlerden dolayı bu testleri yapmak son derece tehlikeli.

İki kişi test nesnesi olarak seçildi ve bilgi verildi. Ölüme mahkum gibi, ama şimdi bu deney konuları kullanılacaktır. Bu konular için tablo, iki sandalye, bir yatak, bir kitapçı, bir defter ve bir kalem yanı sıra banyo, tuvalet, lavabo ve bir ayna içeren bir alan ile bir yatak ile sağlandı. Yiyecek ve su, hava geçirmez bir conta ile küçük bir delikten sağlanır. Şu anda rapor edilecek bir şey yoktur.

(Yazma) A ve B denekleri bir kimyasal su ile karışık küçük dozlardan alıyorsunuz. Biri karışımı içmiş, ilkinde görünür hiçbir değişiklik, ruh hali ya da davranış göstermemiştir. Bunu içmeyi B reddettiama intravenöz madde şiddetle aynı doz ile sağlanarak verildi. Dirençle karşı çıktı ama kolay kontrol edebildik ve  enjekte ettik. Kısa bir süre sonra sinir, neredeyse paranoyak gibi davrandı ve biraz zaman sonra ani bir gürültü duydum. Onları aktif veya uyku modunda tutmaya çalışıyorduk. Les konular gösterilir ama bu bölüm işlemde yoktu.

(Yazma) Biraz zaman aldı ama kimyasal gaz versiyonunu geliştirdik. İnsanlarda değerli bir silah haline gelebilir derecede etkili olduğu kanıtlanmıştır. Onların biraz dozu arttı. Deneklerden hiçbiri kimyasal odasına enjekte edildiğinin farkında değildi. Birkaç dakika sonra konuyu okumayı bırakıp odaya bakmaya başladım. Bir saat kadar sonra okumaya döndüm. B  hemen tepki verdi. O kitap açtı ve ilk kez yazdı: "Ne oluyor? Bu Fısıltı bana. Kağıt parçasından o defter yaprağını yırttı ve kapının altına koydu. Onunla konuşmak istemiyorum. Yanıt vermedim.

(Yazma) Biz, uzun vadeli etkilerini gözlemlemek için düşük dozu A deneğine verecek ve yüksek miktarda gazı B deneğine verecektik. Kısa vadeli etkileri analiz ettiğimiz sonuçları bizi şok etti. Denek A giderek daha kararsız oldu. Okumuyor, yemiyor ve ayna pahasına kaçınarak tutunuyordu. Aniden, o çok agresif bir tutum aldı. Bir kitap attı aynaya karşı büyük bir güçle, ayna kırıldı. B deneğinin tepkisi daha çok... tuhaf. İkinci koltuğa bakmaya başladı, ama o mobilya üzerine oturan ile göz teması yapıyor sandalyeye değil. Baktı, baktı. Bir şey ters gidecek gibi görünmüyor, ama nihayet sonuçlar alıyoruz. Führer'de fazla memnun olmayacak.

(Ses kaydı) Ses sıkıntılı görünüyor.

Biz bunu istemiyoruz! DIOS bu şekilde intikamını yaptığımız mi ? Denek B  sandalyeyi seyrederken kaçtı, anında odanın camını kırdı. 5 cm oldukça kalın, takviyeli...  Sandalyeye dokunmadım bile.  (tiz bir çığlık duyulur) Delikten kaçtı, yardım! (bir gürültü duyulur.) Açıklıklardan geri  kalan gaz yayıldı. Enerji düştü, hepsini öldürdü. Vay canına...! Hayır, Hayır, Hayır, lütfen yapma! (bir ses boğuk, vahşi ve sonra da boğuşma seslerini duyuyorum).

Bandın geri kalanında sessizlik fazla değil.

Son bir not bulundu. Acele, neredeyse okunmaz yazılmış gibi görünüyordu.

Onlar ölü. Bütün. Beni duvarlardan dinleyebilirsiniz. Bana fısıldadığını duydum. Evet... Evet... Lütfen, gel ve beni buradan götür, yapmak değil istemek için bitti...

Not orada biter, kağıdın geri kalanı kan lekeli, okumaya devam etmek mümkün değil.

23 Nisan 1944'te, Müttefik askerleri, kendi benzersiz kapalı kapı ile terk edilmiş bir Alman laboratuvarı buldular. Patlayıcı madde kullanılarak giren kuvvet, laboratuvarda istekli olduklarını ve belki bulabilirlerse birkaçını tututklamayı düşünüyorlardı. 12 kişiden aynı üniforma, sayısız partiler, yarı yarıya bölünmüş onlardan biri sakat, kıyafetsiz 13 ceset buldular. 13 ceset  tarif edilemez bir şeydi. Kıyafetsiz ve başsız. Daha fazla araştırma başlatıldı. Sonra Almanlar tarafından belirlenmeye karar verildi ancak birçok Alman askeri laboratuvara dönmeyi reddedince iptal edildi. Hayatlarını tehlikeye atmak istemiyorlardı. Bugüne kadar hiç kimse bilmiyor B deneğine ne olduğunu ama ölüme terk edildi gibi duruyor. 

CreepyPastaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora