Davetsiz

1.6K 67 20
                                    

Akşam saat 7.00 olduğunda Jasper'ın gittiği basketbol seçmeleri ancak bitmişti. Orada saatlerce beklemesine rağmen takıma girememiş sinirle kendini dışarı atmıştı. Artık tek isteği eve gidip sıcak bir duş almaktı.

Sokaklarda birkaç satıcı ve kendisi dışında kimse yoktu. Bunu umursamadı. Hemen evine doğru giden kestirme yolu tercih edip ormanlık alana girdi. Evine doğru giderken 'bir daha asla basketbol oynamayacağım' diye söyleniyordu. Kestirme yolun yarısına geldiğinde arkasında birinin olduğunu hissetti. Hızlıca arkasına döndü. Kimse olmadığını görünce derin bir nefes aldı. "Paranoyaklaşmaya başladın Jasper." dedi kendi kendine.

Daha sonra koşar adımlarla evine gitti. Kapıyı açarken bir terslik olduğunu fark etti. Her evden çıkmadan önce kapının altına yapıştırdığı bant parçası kopmuştu. İşte o zaman anladı Jasper evine birinin girdiğini. Yüzündeki tüm kan çekilirken kapıyı açtı. Hızlıca tüm evi dolaşıp kontrol etti. Ama hiçbir şeye rastlamadı. Rahatlayıp 'Belki de kapının açılma sesini duyunca kaçmıştır' diye geçirdi içinden. Daha sonra çıkardığı montunu asmak için dolabını açtı. Birden gördüğü şey karşısında kafasına kürekle vurulmuş gibi hissetti kendini. Korkusundan çığlık bile atamıyordu Jasper. Ona doğru uzanan sivri dişli yaratığa bakakalmıştı. Ne yapacağını bilmeden duruyordu. En sonunda yaratık uzun tırnaklı ellerini Jasper'ın boğazına sardı. Jasper bilincini kaybetmeden önce dua ediyordu. Gözlerinin onda kalmasına izin verilmesi için.


@Trendeki-Mandalina tarafından yazılmıştır. Bu notlu pastalardan sonra iyi bir değişiklik olsun hepimize :)



CreepyPastaWhere stories live. Discover now