Yansıma

3K 138 16
                                    

Soğuk bir kış gecesi 16 yaşındak Kelly Sanders, ailesi akşam yemeğine gittiği için evde yalnızdı. Bütün öğle kar yağmıştı ve daha yeni durmuştu. Biraz ders çalıştıktan sonra evin kendisine kalmasından yararlanıp rahatlamaya karar verdi. Mısır patlattı, yumuşak bir battaniye alıp en sevdiği filmi izlemek için kuruldu.

Oturma odasındaki televizyon, arka bahçeye açılan cam kapının birkaç adım önünde duruyordu. Gece yarısı olduğunda Kelly'nin ailesi hala gelmemişti ve Kelly kendini rahatsız hissetmeye başlamıştı. Fakat evde yalnız başına kalamazmış gibi görünmemek için ailesini aramadı. Aniden gözü televizyonun arkasındaki ışığı yakaladı ve o anda cam kapının tam arkasında bir adam gördü. Adam elinde büyük bir bıçak tutuyordu ve ona korkunç bir şekilde sırıtıyordu. Kelly korkudan çıldırmış bir şekilde battaniyeyi kafasına çekti ve koltukta duran telefonu eline aldı ve polisi aradı.

Şans odur ki evinden bir kaç blok ötede devriye gezen bir polis arabası vardı. 2-3 dakika sonra Kelly oturma odasında duran iki polise gördüğü adamı tarif ediyordu. İlk polis camı çekti ve etrafa bakmak için bahçeye çıktı. Birkaç dakika sonra tekrar odaya girdi ve Kelly'e arka bahçede kimsenin olamayacağını çünkü burada hiçbir ayak izinin olmadığını söyledi. İkinci polis muhtemelen yorgun olduğunu ve hayal gücünün ona oyun oynamış olabileceğini söyledi. Sonra televizyona dönerek korku filmini gördü, izlediği filminde onu etkilemiş olabileceğini söyledi ve gülümsedi. Kelly'de tereddütlü bir şekilde gülümsedi. Polisler ayrılmak üzereyken bir polis koltuğun arkasına baktı ve şaşkınlıktan olduğu yerde kaldı.

KOLTUĞUN ARKASINDA ISLAK AYAK İZLERİ VE KANLI BİR BIÇAK VARDI. KELLY ADAMI DIŞARIDA GÖRMEMİŞTİ; ADAM ONUN ARKASINDAYKEN ONUN CAMDAKİ YANSIMASINI GÖRMÜŞTÜ.

@EyllLovato1 tarafından yollandı. Çok teşekkürler benim çok hoşuma gitti :D

CreepyPastaWhere stories live. Discover now