The Post Office

3.6K 157 38
                                    

Panhandle eyaletinin Oklahoma şehrinde, devletlerarası büyüklükte, "Postane No : 56" işaretli yalnız bir tuğla bina bulunuyordu ,Kapısında ise "Kapalı" olarak hep bir işaret vardı. Binada tek kapı vardı ve uzak bir mesafeden bakıldığı zaman aynı bir kutu gibi gözüküyordu , kapı her zaman kilitli ve ne olursa olsun açıldığına ödün vermek imkansız.

Her 7 Temmuzda , ayakların kapının tersi ile batısına konumlandırılmış ise burnunuz kanamaya başlar ve eğer o kanı içerseniz dişlerinizden birisi düşebilir.

Dişinizi alıp kapıya yöneldiğiniz zaman , bant kaybolur ve küçük bir göz şekilli pencere oluşur.

Pencereye gidip eğer dişinizi koyarsanız , kapıyı tıklatarak açabilirsiniz , ayrıca pencereden içerisi gözükmüyordur ve pencereden asla bakmayın !

Kapıyı açtığınızda , dışarıdan yavaşça tuzlu bir esinti olacaktır ve tüm oda simsiyah kalacaktır. Odaya girip kapıyı kapattığınızda son kez bir saat beklemeniz gerekir.

Bir süre bekledikten sonra , tiz bir çığlık duyulur. Korkarsanız eğer terli bir şekilde yatakta uyanacaksınız. Eğer korkmadan beklerseniz , hızlıca gözlerinizi kapatın. Bir sonsuzluk gibi görünebilir ancak ilk başlarda duvarın içinde olacaktır bu yüzden acıyla savaş ve gözlerini asla açma !

Zeminin sıcak olduğunu hissedeceksin , göz kapaklarını kırmızı bir renk olarak göreceksin , gözlerini asla açma ! Zemine ayağını koymadan önce hisset . Duvardaki zil buz gibi soğuk , zili çal ve yanında açılan tuzak kapısına gir .

Bunu yaptıktan sonra , çatıdan düşüp şehirmerkezindeki bir binanın ,banyosuna düşeceksin. Tuvalette bir cüzdan içindeyse altın bir yüzük bulacaksın. Yüzüğü al, cüzdana dokunma.

CreepyPastaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin