Montgomery Hanesi

3.4K 146 48
                                    

Ünlü doktoru olan Dr. Montgomery çok sevdiği güzel eşi için bir ev yaptırır. Doktor'un çatlak fikirleri ve korkunç deneyleri yüzünden doktorun işinden ve ününden olmasının üzerine geçim sıkıntısı çekmeye başlarlar ve eşi sürekli mızmızlanmakta, sürekli doktoru ve evi kötüleyip durur. Kendini hapsolmuş hissetmektedir.

Parasız kaldıkları için eşi doktora, hamile ve çaresiz genç kızları ayarlar ve bodrumda ki doktorun laboratuvarında kürtaj yapmasını sağlar. Yaptığı kürtajlarla tekrar eski servetine ve mutluluğuna kavuşan aile, kürtaj yaptıkları bir kızın sevgilisinden tehditler alırlar.

Bir gece karı-koca yemekten dönünce bebeklerini beşiğinde bulamaz. Polise haber verirler ama bu da bir çare değildir. Bir süre sonra polis kapılarında içinde bebeklerinin parçaları olan bir kutuyla gelir. Aile buna dayanamaz ve kadın çıldırırken doktor laboratuvarından hiç çıkmaz ve bebeğinin parçalarını ve eksik olan organlarının yerine çeşitli hayvanların organlarıyla (Genelde domuz kullanmıştır.) birleştirir.

-Hayatım bebeğimizi tekrar görmek istemez misin?

-Bebeğim!

-Yukarda, odasında seni bekliyor.

Kadın yukarı çıkar ve bebeğini arar ama bulamaz. Arkasını dönünce garip yaratıkla karşılaşır. Ve göğüslerinde pençe izleriyle merdivenlerden iner.

-Noldu sana?!

-Onu emzirmeye çalıştım ama bebeğimiz bana bunu yaptı.

-Ne yaptiım ben? Bebeğimi değil bir canavar yarattım.

-Üzülme aşkım.

Kadın dizlerine sarılmış ağlayan eşinin başına bir silah dayar ve tetiği çeker.

Saçma bir son biliyorum :)

CreepyPastaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz