Arkadaşım Jeff

3.6K 194 88
                                    

Okula gitmeyişimin şerefine erkenden bir bölüm :D

2:45

Uyuya kaldım. Yedi yaşındaki kardeşim Mandy'nin uyuduğunu düşünüyordum..

Koltukta uyuyorken bir çığlık sesi beni uyandırdı. Mandy'nin çığlığydı bu.. Odasına gittim onun kapısı kilitliydi ve korkmaya başladım, sonra kapıyı açması için bağırmaya başladı.

Sonra, sessizlik başladı.

30 saniye filan sonra Mandy sakin bir şekilde kapıyı açtı. Pijaması biraz yırtılmıştı. Sanki bir dövüşün içideymiş gibiydi.

"Noluyor lan !?" Diye sordum.

"Jeff odama uğradı ve bana yorgun olup olmadığımı sordu sonra uyumamın gerektiğini söyledi bende hayır dedim, sonra üstüme deli gibi zıpladı!"

Jeff....bu isim.. Mandy bana bir hafta önce söylemişti,Rüyalarında Jeff isimli birisi olduğunu söyledi, sonra Jeff'in sanki onun arkadaşıymış gibi hareket etmeye başladı. Neyi ilk düşüneceğimi bilmiyorum ama her şeyden önce, kardeşim 7 yaşındaydı. Çocukların değişik hayal güçleri vardı. Ama bu sefer,Bu "Jeff"in hayali bir arkadaştan fazlası olduğunu biliyordum.

Sabahın ilerki zamanlarında, televizyonu açtım ve bir kaç haberlere baktım. "Breaking News" canlı yayını başladı ve haberi sunan kişi..

"Bu sadece bilinmeyen seri katil Jeff The Killer Brookfield a doğru yöneldi! Bütün ev sakinlerinin kendini ekstra güvenli bulmaları için her şeyi yapmalıları önerilir."

"VAY ANASINI..." Kendi içimden bunu çok yüksek bir sesle söyledim.

Paranoid oldum.Birden,izlendiğimi düşünmeye başladım. Onca sahte Jeff The Killer hikayesi okuduktan sonra hangisinin gerçek olduğunu anlayamadım.

"Go To Sleep"? Sikiyim onu. Bunun bana uykusuz geceler verdiğini biliyorum ama kendimi korumam gerek.

Sonraki gün, Mandy okuldan eve ağlıyarak geldi. Ne olduğunu söyledim. Beni takmadı ve odaya koştu. Bir parça kağıt düşürdü. Okudum. 3 kelime vardı.

"See you Tonight(Bu gece görüşmek üzere)" Sonraki gece,işten levyemi aldım korunmak için bütün gece "UYUMAYA GİT"memeye çalıştım.

Taaki 1:45'e kadar. bir saat sonra uyandım. Bu sefer çığlık yoktu ama düşme sesi gibi bir şey geldi. Hemen levyemi elime aldım yakın dövüşe hazırdım, holde yürüyorken korkudan altıma ettim. Kardeşim yine çığlık attım. Odayı elimle açmaya çalıştım gerizekalı bir deneyişti ve bende tekme attım kapıyı açtım.

Odada Mandy yere çömelmişti. Yanında da bir siyah pantolonlu kapişonnlu siyah saçlı bir çocuk vardı ve koskocaman bir ağzı vardı.

"Shhhh...." katil konuşmaya başladı. Bende altıma ettiğimden dolayı levye elimden düştü, kanım donmuştu. Büyük hata. Jeff levyenin düşüş sesini duyduğu anda karnımda bir acı hissettim ve bir fısıltı duydum:

"UYUMAYA GİT."

CreepyPastaWhere stories live. Discover now