Tanımlanamayan Video

4.4K 170 55
                                    


Youtube'da Mereana Mordegard Glesgorv isminde bir video vardır. Eğer bunu aramaya yazarsanız, hiçbir şey bulamazsınız. Bir kaç aramadan sonra bir şeyler bulacak olursanız, tüm göreceğiniz size 20 saniye sonra boş boş bakan ve 2 saniye için sırıtan bir adam olacaktır. Ve belirsiz bir arkaplan.

Ama bu asıl videonun yalnızca bir kısmıdır.

Videonun tamamı 2 dakikadır aslında, ve 153 kişi bunu izledikten ve gözlerini oyup Youtube'un San Bruno'daki ofisine gönderdikten sonra Youtube tarafından kaldırılmıştır. İnsanlar bu videoyu izledikten sonra çeşitli intiharlara başvurmuştur. Gözlerini nasıl oydukları ve ofise nasıl gönderdikleri hala anlaşılamamıştır.

Youtube, şüpheleri bastırmak için videonun ilk 20 saniyesini siteye koymuştur. Böylece insanlar videonun aslını bilmeyecek ve onu indirmeyecekti. Gerçek video kaldırıldıktan sonra Youtube çalışanlarından biri tarafından izlendi ve 45. saniyeden sonra çığlık atmaya başladı. Adam şu anda sakinleştirilemez durumda ve ne yazık ki videoda ne gördüğünü anlatamıyor. Adam videoyu izlerken odada olan diğer kişiler ise uzun süre boyunca tiz perdeli bir ses duyduklarını söylüyor. Fakat hiçbiri videoya dönüp de bakmamış.

Bu videoyu Youtube'a yükleyen kişi asla bulunamadı, IP adresi saptanamadı. Ve videodaki adam ise asla bulunamadı.

ARKA PLANDA ÇALAN MÜZİK *I-DOSER* TÜRÜNDE BİR MÜZİK

KIRMIZI RENGİN AMACI DİKKAT ÇEKMEKTİR BU YÜZDEN SPOR ARABALAR KIRMIZI OLUR ADAM İSE BU YÖNTEMİ KULLANMIŞ 5.SANİYEDEN SONRA İNSAN İSTEMESEDE VİDEODAN GÖZLERİNİ AYIRAMIYO

VİDEODAKİ ADAM BİLİNÇALTINIZA ULAŞIYO VE I-DOSER MÜZİĞİ İNSANI ÜRKÜTÜYO

ADAMIN SONDAKİ GÜLÜŞÜ ANİ OLUNCA KORKUTUYO VE İZLEYİCİ HİPNOZDAN ÇIKIYO BU GÜLÜŞÜN AMACI İSE BİLİNÇALTINIZA ULAŞMIŞ DEMEKTİR ADAM ASLA BULUNAMADI VİDEODAN SONRA İNTİHAR ETTİĞİNİDE DUYDUM.

I-DOSER  UYUŞTURUCU MÜZİĞİ DİYEBİLİRİZ DİYELİM Bİ MUTLULUK İÇİN I DOSER MÜZİĞİ DİNLERSENİZ ACAYİP MUTLU OLURSUN YADA KORMAK İSTERSENİZ KORKU AMAÇLI I DOSER DİNLEYEBİLİRSİNİZ

Okuduktan sonra videoya bakınca psikolojik olarak tuhaf hissediyor insan.. Sapık tipi var adam da :D

CreepyPastaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant