Slender Man Kimdir

2K 77 14
                                    

Amerikalıların korkulu rüyası olan Slender Man, sahte hayalet fotoğrafları üretmek ve yayımlamak gibi eğlenceli ve "garip" bir amaca hizmet eden"Something Awful" forumları tarafından oluşturulan yüzü olmayan, takım elbise giyen, normal bir insanın iki katı kadar uzun ve bazı kişilerin gerçekten gördüğünü (!) iddia edilen bir yaratık. Efsaneye göre kollarını dilediği zaman uzatıp kısaltma özelliği olan bu paranormal yaratığın sırtında da yüzgeç gibi eklemleri olduğu söylenmektedir. Slender Man'ın gizli güçleri sayesinde rakiplerinde hafıza kaybına yol açma, uykusuzluk, paranoya ve "slendersickness" olarak adlandırılan öksürme nöbeti, fotoğrafik hafızada çarpıtma gibi rahatsızlıklara yol açabiliyor. İstediği zaman kendini ışınlama özelliği de olan bu paranormal karakter, rakipleri üzerinde oldukça büyük üstünlük kuruyor.
Slenderman nasıl haraket eder, ne yapar?
Başlangıçta sadece çocuklara gözüken Slenderman amacını değiştirdi. Artık daha garip şeyler peşinde.
İnsani olduğu için topluluklarda fark edilmeden uzun süre durabilir.
Hedefini uzun süre hareketsizce izler. Bu yüzden fark edilmesi zordur.
Genel amacı hedefinin psikolojisini bozmaktır.
Onun fotoğrafını çekmek, sesini kaydetmek, filme almak isteyenlerin aletlerini bozuyor. Ses kayıtlarında belirli belirsiz gürültüler oluşuyor, görüntülerde ise karıncalanma oluyor.
Slenderman'in insanları neden izlediği ve sonucunda ne yaptığı henüz bilinmiyor.

Arkadaşlar artık iyi bölümler yayımlamadığım yorumları geliyor. Ben YGS/LYS ye çalışıyorum. Arada kafamı dağıtmak için buraya bölümler koyuyorum ve artık yeni bölümler araştıramıyorum çeviremiyorum önceden taslağa kaydettiklerimi paylaşıyorum. Biraz daha anlayışlı olursanız sevinirim elimden geldiğince sizin için şeyapmaya çalışıyorum :)

CreepyPastaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin