Koleksiyon

1.8K 71 16
                                    

Jessica ailesinin artık işe gitmesini istemiyordu. Her ne zaman ailesi gitse ''Onlar'' geliyordu. Ona işkence ediyor, canını yakıyorlardı. Görünüşlerini tarif etmek gerekirse hepsi uzun tırnaklı, uzun boylu, korkunç yüzleri olan yaratıklardı. Durumu ailesine anlatmıştı. Ama onlar biricik kızlarını sadece psikoloğa götürüyorlardı. Psikolog ise bunun sadece onun hayal gücü olduğunu söylüyor, ona ilaçlar veriyordu.

Ama bunlar hayal değildi, olamazdı da. Onun tenine dokunuşları ve verdikleri zararlar hayal olamazdı. Değildi de. Sonunda ailesi gitmişti Jessica'nın. Yalvarmıştı, ağlamıştı ama bunların hiçbirisi işe yaramamıştı. Ailesi sonunda dışarı çıktı. Biraz sonra gelmeye başlarlardı.

10 dakika sonra gelmeye başladılar. Kimisi yatağın altından, kimisi giysi dolabından, kimisi de kapıdan içeri girmeye başladı. Ama bu sefer değişik bir şeyler vardı. Bu sefer ilahi söylüyorlardı. Hatırladığı son şey onlardan birinin ellerini boynuna geçirmesiydi...

Ailesi geç vakitte geri döndü. Ama Jessica'yı evde bulamadılar. Derken Jessica yoktan var olmuşçasına annesinin karşısına çıkıverdi.-Kızım nereye gittin?-Biraz sonra senin gideceğin yere anneciğim.-Nereye?-Cehenneme!Ve cebinden çıkardığı bıçağı annesinin boğazına sapladı. Annesi çığlık atmaya fırsat bulamamıştı. Bıçağı saplamaya devam ediyordu. Bir daha, bir daha, BİR DAHA!

Bıçak saplamak çok hoşuna gitmişti. Ama sıkılmaya başlamıştı. Derken aklına babası geldi. Evde babasını aramaya başladı. Birkaç dakika sonra babasını da bulmuştu.

-Kızım, neredeydin?-Hiçbir yerde baba. Annemle birlikte oyun oynuyordum. Yaklaşırsan sana da anlatırım.-Anlat bakalım oyununu.-Oyunumuzun adı ''Evin içindeki aileyi katletme''O sırada bıçağı babasının kafasına soktu. Babasının gözlerindeki ışığın sönmesini büyük bir zevkle izledi. Annesiyle babasının kafasını kesti. Kitaplığındaki bütün kitapları yere attı ve ailesinin kafasını özenle yerleştirirken kahkahalar atıyordu:

-KOLEKSİYONUM DAHA BİTMEDİ.


@jokerpokerface tarafından yazılmış bir CP. Emeğine sağlık çok güzel olmuş :)

Bu aralar çok fazla kişi kendi yazdığı CP leri yolluyor ve bu çok güzel bir şey çok mutlu oldum :D Her girdiğimde ayrı bir CP ile karşılaşmak çok hoş bir şey. Umarım yazmaya devam edersiniz :) Hepinizde ayrı ayrı yetenekler var ve hani boş şeyler de değil ürkütüyor insanı. Bu da bir yetenek ve hepiniz çok yeteneklisiniz :)

CreepyPastaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora