Ailem

1.6K 77 17
                                    

Kardeşimin odasında oyun oynuyorduk. Annem yemek yapıyordu. Babamsa daha eve gelmemişti. Yaklaşık yarım saat sonra babam gelmişti. Kardeşim bir şeyler mırıldanmaya başladı. Durup ona baktım. O ise legoları dizmeye devam ediyordu.''Ding Dong I know you can hear me Open up the door I only wanna play a little...''Anlayabildiğim tek kısım buydu.Gerisini daha kısık sesle söylüyordu. ''Hangi şarkı?''Sadece boş , ruhsuz gözler. Aşağıdan annemin bizi çağırdığını duyduğumda kapıya doğru gittim. Gelmediğini fark edip arkamı döndüm. Aynı şekilde bana bakıyordu. Tırsmıştım.''Gelmiyor musun?''Cevap vermedi ve bakmaya devam etti. Korktuğumu hissedince annemlerin yanına gittim. Kardeşim gelmemişti. Yemek boyunca da yoktu. Annem bir ara nerede olduğunu sorduğunda sadece hasta olduğunu uyuduğunu söyledim.Yemekten sonra odasına girmeye korkmuştum. Doğruca odama gidip yattım.Ertesi sabah kardeşimi hiç görmemiştim. Aynı şekilde annem de yoktu. Babam zaten işteydi. İyi de annem nerede? Telefonu alıp hızlıca annemin numarasını tuşladım. Biraz çaldıktan sonra açıldı.''Alo?''''Anne neredesin evde yoktun?''''Merak etme kızım. Ben gelirim.'' 

Daha cevap veremeden telefon kapandı. Ben de biraz rahatlamıştım. Mutfağa geçip kendime mısır gevreği koyduktan sonra televizyonu açtım izlemeye başladım. Saat 2 gibi telefon çaldı. Annemdir diye isme bakmamıştım.

''Alo?''''...''''hey? orada birisi var mı?''''...''Homurdanıp telefonu kapattım. Ama kapatır kapatmaz bir daha çaldı. ''Ne var?''Ve yine aynı şeyler. Bu en fazla 3 kere tekrarlandı. Babam geldiğinde beraber oturmaya başladık. ''Annen nerede?''''Bilmiyorum. Sabahtan beri yok. Aradığımda ben gelirim diyip kapattı''Bir şey demedi. Ertesi gün kalktığımda yine yoklardı. Ancak günüm normal geçmişti. Fazla normal. Akşam babam gelmedi. Babamı aradım ama açan olmadı. Duymamıştır diye düşündüm. Bir süre sonra geri aradım ve açan olmadı. Annemi aradım. Aynı şeyler. Korkmaya başladm. Polisi ardım.Birkaç gün sonra eve geldiler.

Ve aynen şöyle söylediler:

''Aileniz tam 2 ay önce öldü. Trafik kazasında ölü bulunmuş''


  @Beater_Online  tarafından yazılmıştır. Ürkütücü ve hoş olmuş çok beğendim. Teşekkürler :) Umarım siz de beğenirsiniz :) 



CreepyPastaWhere stories live. Discover now