At the Broadway Centrum

2K 106 5
                                    

Genç çift arabayla şehrin ıssız bir köşesinden geçerken araba bozuldu. Adam düzeltmeye çalışsada işe yaramadı. Bir mil geride benzin istasyonu vardı. Yardım istemek için yola çıkmadan önce kız arkadaşına kapılarını kilitli tutmasını söyledi. Bir saat sonra arabaya bir adam yaklaşıyordu ve kız korkmaya başladı. Adam ön cama vurmaya başladı ve kız kornayı  çaldı. Adam ayrıldı fakat 20 dakika  sonra geri döndü. Pencereye gitti ve sağ elinde bir şey gösterdi.Kız daha fazla korktu, şaşırmıştı erkek arkadaşının kafası vardı. Daha da dehşete düştü çünkü adamın sol elinde arabanın anahtarları duruyordu.

Ertesi gün, polis arabanın içinde yalnız oturan bir kadın buldu. Çılgınca çığlıklar atarak gülüyor tuhaf hareketler yapıyordu. Bilinmeyen bir terör sonucu delirmişti.

Kusura bakmayın arkadaşlar fazla bölüm paylaşamıyorum. Ygs öğrencisiyim artık ve bunun ciddiyetine girmem lazım. O yüzden wattpade de fazla giremiyorum. Ama bölümler atmaya tabi ki devam edeceğim, sadece biraz uzun aralıklarla olabilir. Okumayı bırakmayın. Hepiniz çok değerlisiniz :))

CreepyPastaWhere stories live. Discover now