Hayalet Kasabanın Delisi

4.1K 159 3
                                    



Montana eyaletinin Bannack kasabasında yaşayan bir halk uzun bir aradan sonra büyük bir göç ile adeta hayalet kasabaya dönmüştü ancak o da ne ? Kasabanın içerisindetek bir adam kalmıştı  hepimiz bu adama deli diyebiliriz ancak kalma sebebi neydi ? Ne istiyordu köyden ?

Yıllarca bu köyde kalarak nelerin peşindeydi , niçin böyle saçma bir yaşam geçiriyordu ? Hiç kimse bilmiyordu ancak bu adamın büyük ihtimal olmayan veya gözükmeyen varlıklarla ilişkisi miydi , bir delinin bile yapmayacağı biçimde burada yaşamını nasıl geçiriyordu ? Köylülerin yaptığı açıklamalara göre evinden genellikle kanlı eşyalar veya yanmış eşyalar çıktığı biliniyordu, kesinlikle bu herif garip ayinler yapıyordu, diğer adıyla iblis ve üç harflileri çağırmak için bir çok tekrarlama yapıyordu, bundan vazgeçmiyor muydu, neden hep böyle yapıyordu bilemiyoruz...

Bu adamın ölümüyle evinde yazdığı günlüğüne el konuldu ve alınarak bütün anıları tek tek yazılıp bir arşiv halinde devletin gizli bölümüne kaldırıldı. Devletten bir şahıs bu bilgileri internet alemine vererek herkesin bunu öğrenmesini sağladı..

" 12 Ekim 1979, Köyümün halkından oldukça sıkıldım hepsi bir bir sinir bozucu insanlar, hepsinden nefret ediyorum hepsi bu köyü terk etse kurtulsam ! -Arapça bir kaç söz yazıyor, bu 3 harflilerin musallat olacağını düşündüğümüz için yazmadık.- "

Ardından bu mesaj yeni bir günlük notuyla yer değiştirdi.

" 9 Eylül 2007 , Köy halkı komple dağılarak halkın yarısı ölerek yada işkence çekerek kaçtı sana minnettarım S**qa seni iyi bir şekilde davet ederek kabilenle beraber kasabaya gelmeni temenni ederim. " - mesajın sonunda kanla imzalanmış bir damga vardır -

Bu olaylar internete düştükten sonra bunu yayınlayan şahıs bulundu ve devlet tarafından ortadan yok edilerek nereye saklandığı bilinmiyor, düşünülenlere göre bu şahısı o kasabaya hapis ederek açlıktan ve susuzluktan öldüğü düşünülüyor..

CreepyPastaWhere stories live. Discover now