Kuzenimin Slenderman'la Karşılaşması

3.2K 114 5
                                    

2006 sonlarında benim yarı-kuzenim Scott Howard orduya katılıp görevleri yüzünden Irak'a yollandı. Onunla gurur duyuyordum çünkü hayatını ülkemiz için riske atıyordu.

2007 sonlarında, gönderilmesinden neredeyse 1 yıl sonra Purple heart ile eve geldi. Sadece savaşta yaralanan askerler bu rozeti alabilirdi. Geri geldiğinde gittiği zamankiyle aynı kişi değildi. Çoğu kez depresyon sorunu atlattı ve kendini ailemizin geri kalanından soyutladı. Bana savaştan bir sürü hikaye anlattı çok ilgi çekici hikayeler... Ama bunların arasında hayatımda duyduğum en korkunç hikayeyide anlattı. Bu öyle bir hikayeydiki bunu unutabileceğimi sanmıyorum.

11 Ekim 2007 gecesi, eve gelmesine 1 aydan daha az bi zaman kalmışken bir şeyle karşılaştı, savaştaki her şeyden daha da korkunç olan bir şey. O ve takımı hiçbir yerin tam ortasında kamp kuruyorlardı. Tam hava gece denilecek hale gelmişken küçük bir kız çığlığı ve onun yanında daha önce hiç duymadıkları sesler duydular. Scott ve arkadaşlarından biri çadırdan çıkıp bu garip sesi kontrol etmeye gittiler. Menzillerinin dışında Uzun boylu ve çok zayıf olan bir silüet gördüler. Kısa süre sonra Scott ın tüm arkadaşları ellerinde silahlarıyla yanlarına geldiler. Scott ın arkadaşlarından biri gece görüşünü kullanarak yaratığımsı bir şey gördü. Silüet hızla onlara doğru gelmeye başladı. Scott ve takımı silahlarını anında o yaratığa doğrulttular ve o şeyi vurmaya hazırlandılar. Scott yaratığa durması için emirler yağdırıyor ve bağırıyordu eğer biraz daha yaklaşırsa ateş açmaktan başka çareleri kalmayacaktı çünkü. Yaratık daha da yakına gelince neye benzediğini görebildiler. Yaratık durdu ve orada dondu kaldı. Scott ın teni grileşti ve gözleri büyüdü adeta bir hayalet gibi görünüyordu. Gözlerinden yaşlar fışkırdı bir anda. Sonra kendini toparlayıp tekrar hikayeye devam etmek için hazırlandı. Yaratık durduğunda Scott el fenerini yaratığın üstüne doğrulttu. Gözlerinden yaşlar akarak tekrar anlatmaya devam etti. Yaratığın neredeyse yere değen kolları vardı. Sonra yaratığın yüzüne doğrulttu el fenerini. Sonra tekrar ağlamaya başlayarak bana ''onun yüzü...orada hiçbir şey yoktu ! bembeyazdı ! '' diyebildi. Birden kanımın donduğunu hissettim. Scott takımına ateş açma izni verdi tüm takım yaratığın üstüne ateş açtı. İlk mermi namludan çıktığı an yaratık havaya doğru sıçradı ve kayboldu. Askerler birbirlerine bakıp öylece korkuyla donakaldılar. Telsizden yardım istediler ama ne yazıkki yardımın ulaşması birkaç saat sürecekti. Sonra scott çadırda uyandığını hatırladığını söyledi. Etrafa bakındığında takımından hiçkimseyi bulamadı. Hiç bir iz ne bir kan  ne bir ayak izi hiçbir iz yoktu etrafta. Sırtında bulunan 2 dev yarık dışında. Bana bu yarıkları daha öncede göstermişti ama öncekinde bunun jip sürerkenki kazada olduğunu söylemişti. Artık asla uyuyamıyor ve her gece başında beklememi istiyor. Kabuslarında sürekli slenderman i gördüğünü ve onun onu izlediğini söylüyordu.

-ALINTI

CreepyPastaWhere stories live. Discover now