Aynalardaki Gizem

2.2K 91 43
                                    

Gece yarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.


"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyor muydunuz? Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diğer bir deyişle cinleri görmek istemez miydiniz?

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyo mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve saçma bir lambanın içinde yaşayan varlıklar olarak mı biliyosunuz? Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değil misiniz? Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

.........

Odanıza gidin. Yanınızda bir ayna olsun, eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bir banyo aynası da olur. Hiç ses olmasın odada. Odanın ışıkları kapatın 1-2 dakika falan karanlıkta oturun, sonra odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun. Biraz gevşeyin. Sonra arka üstünüzden gelecek şekilde loş bir ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun, arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz. Bir şeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın. Aynanın başında, kendinize şartlandırarak oturun, "hemen kalkacağım". Eğer şartlandıramazsanız hemen kalkamadığınızı göreceksiniz. Ve kafayı üşütme oranınız baya yüksek. Aynaların gizemini kimse çözemedi...

CreepyPastaWhere stories live. Discover now