Beni Eğlendiriyorsun

3.7K 160 18
                                    

12 Eylül 1998

Ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya neden yazıyorum bilmiyorum. Sadece eğer başıma bir şey gelirse ve biri bunu okursa diye yazıyorum. Şu an bile beni izliyor. Eğleniyor. Bu sabah uyandığımda bileğimde boydan boya bir çizik buldum. Bana mesaj vermeye çalışıyordu. Beni hızlıca öldürmek istemiyor, uzun ve acılı bir yoldan öldüreceğini biliyorum.

13 Eylül 1998

Dün gece yüzüme damlayan bir şey yüzünden uyandım. Damlayan benim kanımdı. Tavana bileğimi yine kesip kanıyla yazı yazmıştı. Okuduğumda ağlamaya başladım. "Beni eğlendiriyorsun." yazmıştı . Artık iki kolum da acıyor. Kimseye bir şey söyleyemiyorum çünkü inanmıyorlar. Bunu bana kendimin yaptığını söylüyorlar ama onu görebiliyorum.

15 Eylül 1998

Siyah. Simsiyah. Gözleri kan kırmızısı. Eli çok uzun ve keskin. Uyandığımda onu gördüm. Odamın köşesinden beni izliyordu. Artık canımı yakmıyor ama daha fazla dayanamıyorum.

16 Eylül 1998

Gücüm kalmadı. Tüm kanımın çekildiğini hissediyorum. Duvarlara sıkılmaya başladığına dair yazılar yazıyor

18 Eylül 1998

Dün gece korkunç bir çığlıkla uyandım. Evimde koşuyor ve çığlık atıyor. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama ruhumun dayanacak gücü kalmadı. Kapımın arasından gözlerini görebiliyorum. Ona baktığımı anladığı zaman duruyor ve üstüme yürüyor. Yatağıma geri dönene kadar yaklaşmaya devam ediyor.

19 Eylül 1998

Çığlıklar artmaya başladı. Artık çok daha yüksek bir sesle bağırıyor ve daha sinirli. Onu yatıştırmak için bileğimi bir kere daha kestim ve siniri dindi. Yarım saat sonra yine anlamsızca bağırmaya başladı.

20 Eylül 1998

Kolumu kestim. Artık beni rahat bırakır sanmıştım ama daha da arttı siniri. Nefesini ve keskin elleri boynumda hissettim.

CP Face sayfasından
-Finn

CreepyPastaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang