Tamam pes... Teslim oluyorum!

20.3K 356 29
                                    

Saatin kaç olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu, sorgulamak için gücü olmadığı gibi. Sanki ilaçla bayıltılmış kımıldayacak gücü kendisinde bulamıyormuş gibi hissediyordu. Her tarafı dökülürken, üzerinde hissettiği ağırlıkla bir gözünü araladı. İki gözünü birden açacak gücü bile yoktu ve kalan enerjisini idareli kullanması gerekiyordu.

Ali karısının üstündeki çarşafı kaldırdı, zaten bütün gece hiç rahat durmadığı için hala çıplaktı. Hafiften bacağının iç kısmını okşamaya başladığında Selin sessiz bir şekilde inledi. Belden aşağısını hareket bile ettiremiyordu Selin, ne karşılık verebiliyor ne de itiraz edebiliyordu. Öylece bekledi Ali'nin insafa gelmesini. Ama Ali'nin bu konuda insafa gelmeyeceğini çok iyi biliyordu, kendisi enkaz gibi yataktan kımıldayamazken bu adam bu kadar enerjiyi nereden buluyordu acaba?

Ali bacaklarında gezdirdiği ellerini kadınlığının üstünde sabitlediğinde Selin kımıldamaya çalıştı ama pek de başarılı olamadı. Ali onun bu halinden oldukça haz duyarken gülümsedi ve darbelerini hızlandırdı.

"Ali..."

Sesi resmen çıkmıyordu, sanki stada gitmiş ve takımı için saatlerce tezahürat yapmıştı. Kendi sesi bile kulağına yabancı gelirken konuşmak için çabaladı.

"Halim yok, lütfen..."

Ali iyice eğildi üzerine, kadınlığı üzerindeki eli işine devam ederken Selin'in yanağı ve boynu arasındaki kısmı öpmeye başladı.

"Bir şey yapmana gerek yok aşkım, kendini bana bırak. Sen dün gece yeterince şey yaptın."

Selin itiraz bile edemeden gözlerini tekrar kapattı ve Ali'nin hamlelerini bekledi. Ali'nin hiç acelesi yoktu mesela, saatlerce her milimini ezberlediği vücudunu okşayabilir sevebilirdi. Göğüslerine baktığında uçlarının hep kızarmış hatta çevrelerinin morarmış olduğunu fark etti. Selin kendisine geldiğinde onu mahvedecekti. İyileşmesini umarcasına yumuşak bir şekilde öptü morlukları, göğsünden uzak durması sonraki günler için kendi hayrına olabilirdi o yüzden sadece çatalını oluşturan boşluğu öpmekle yetindi ama yine de göğüslerini bir kez avuçlamaktan kendisini alıkoyamadı.

Boynu da göğüslerinden farksızdı, evdeki tüm aynaları sökse belki biraz daha geç fark ederdi. Bunu bile düşündü, moraran yerlerden uzaklaşarak kulağının arkasına eğildi ve küçük öpücükler bırakmaya başladı. Selin tekrar uyumuştu.

Göğüs boşluğundan yavaş yavaş göbeğine doğru gelmeye başladı, dümdüz karnının her yanına öpücükler kondururken Ali ile kadınlığını yokladı, ıslanmıştı ama hala canının acımayacağı kadar değildi. O yüzden bacaklarını aralayarak kendisini oraya sabitledi. Erkekliğini üçgen bölgede gezdiriyor Selin'in tepkisini bekliyordu, bir süre sonra dudaklarını kullanarak biraz daha ıslanmasını sağladı. Hiç acele etmeden yavaş yavaş karısını zevke getiriyordu. Elinden gelen en yavaş şekilde vücutlarını birleştirdi ve bir süre bekledi, Selin hala tepkisizdi ama inlemeye benzer sesler mırıldanmaya başlamıştı. Bedeninin kontrolü Ali'deydi ve Ali her zamanki gibi ne yapması gerektiğini çok iyi biliyordu. Ali'nin dudakları tekrar boynuna bir eli de göğsüne gittiğinde Selin bilincinin iyiden iyiye açıldığını hissetti.

"Ahhhhh..."

Ali aldığı karşılık ile daha hızlı hareket ederken Selin konuşacak gücü de bulamıyor sadece inlemeleri ile ona karşılık veriyordu.

"Selin..."

Ali üzerinde doğruldu ve iki dizini de kaldırarak kendisine daha büyük bir alan açtı, Selin'in artan inlemelerinden doğru yolda olduğunu anlayabiliyordu.

"Ali..."

Gülümsedi ve Selin'in ona biraz daha sokulmasının tadını çıkararak kafasını onun saçlarına gömdü...

İstemiyorum Git! Alsel Where stories live. Discover now