Öpsene Karını Manyak!

13.6K 304 141
                                    


Sanki ilk kez evleniyormuş gibi tir tir titreyip heyecandan ayakta duramayacağını hissettiğinde kendisine şaşırmadan edemedi. Yıllar önce de yine aynen şimdi yaptığı gibi boy aynasından kendisine bakıyor öylece duruyordu hareket edemeden.

Yıllar önce daha farklı kaygılarının olduğunu düşündü, ama her şey düşündüğünden farklı ilerlemiş oyunla başladığı evlilik fikri nikâhla son bulmuştu. İlk kez o zaman Ali olmadan devam edemeyeceğinin farkındalığı ile sarsılmış, kalbini mantığından arındırarak serbest bırakmıştı.

Bu sefer kaybetmekten korkacağı bir şey yoktu mesela, sevdiği adamla olacaktı hem de ikinci kez. Bu fikir bile çok değişik geliyordu ona.

Mütevazi olamayacak kadar güzel olmuştu, Ali beğenir miydi? Herkes nikâh tazeleme olayını şaka zannetmiş ama ikisinin de geri adım atmaması üzerine şaka olmadığını kavramışlardı.

Açılan kapı ile kalbinin daha hızlı atmaya başladığını fark etti. Ali olabilir miydi gelen? Kapıya döndüğünde girişte öylece duran annesi ile karşılaştı, gözleri hemen buğulanmış gözyaşları başına buyruk hareket edeceklerinin sinyallerini vermişti.

"Anneciğim... Olmuş mu?"

"Selin... İnanamıyorum... Sen, sen şahane olmuşsun."

Selin annesinin yanına ilerleyerek ona sarıldı, şu an onun sıcaklığına ve güven veren kollarında rahatlamaya nefes almaya ihtiyacı vardı. Güneş hanım yıllardır göremediği için kahrolduğu sahne karşısında hıçkırıklarını tutamazken, ağlamanın ikisine de yararı olmadığını düşünerek kızından uzaklaştı.

"Hayatın hep yüzün gibi güzel olsun, güzeller güzeli kızım..."

"Anne seni çok seviyorum, biliyorsun değil mi?"

"Biliyorum..."

Güneş kızının saçlarını düzeltip aynada onunla birlikte gelinliği incelerken içeri giren kişi ile ikisi de gülmeye başladı. Nazlı kocaman karnına rağmen Gece'yi kucağına almış Gece de hareket alanı kısıtlandığı için huzursuzca kıpırdanmaya başlamıştı.

Annesini görür görmez ellerini ona uzatıp bedenini yana atarak onu almasını istediğini açık açık belli ederken Selin de gülümseyerek kızını aldı, ama saçlarını ondan uzak tutması gerektiğini ne yazık ki unutmuştu.

"Gece... Anneciğim bugün yapma bari."

Nazlı gülerek bir tutam saçı Gece'nin avuçlarından kurtarırken Selin de dudağındaki ruja aldırmadan tombul yanağına sert bir öpücük bıraktı.

"Güzel olmuş muyum anneciğim?"

Gece de babaannesi tarafından son anda yapılan özel tasarım bir gelinlik giymiş, güzelliğine güzellik katmıştı.
Ali kapıda göründüğünde Selin bayılmaktan korkarak Gece'yi tekrar Nazlı'ya verdi. İkizinin koluna tutundu, ama herkes bir anda odayı boşalttı ve yalnız kalmaları sağlandı.

"Selin..."

"Nasıl olmuşum Aliş?"

"Selin... Sen, en güzel gecenin sabahı gibisin. Gözlerimi kamaştırıyorsun."

Selin hızla uzanıp dudaklarını dudakları ile kapatırken Ali de büyük bir istekle karşılık vermeye başladı. Biraz sonra geri çekildiğinde Ali gözlerinin içine bakmaya devam ediyordu.

"Çok heyecanlıyım Ali."

"Hayal gibisin..."

Selin utanarak bakışlarını kaçırdığında Ali de çenesinden tutarak tekrar gözlerinin içine bakmasını sağladı.

İstemiyorum Git! Alsel Where stories live. Discover now