İlk Aşk +3

11.6K 377 724
                                    


Ali halasının ses tonundan hiç hoşlanmamıştı, bir anda boş bulunarak sordu.

"Konu nedir?"

"Klinik... Klinikle ilgili araştırma yaptım. Yanmamış Ali, yakılmış ve bir de... Bir de..."

Her şey tam bitti derken yeniden başlıyordu. Ali daha da korkmaya başladığını fark ederek mırıldandı.

"Hemen geliyorum!"

***

"Ali nereye kahvaltı etmeyecek misin?"

Ali telaşlı görünmemeye dikkat ederek masaya yaklaştı ve bir dilim kaşarı alarak ağzına attı. Selin'in kahvaltıyı özenle hazırladığı belliydi, onu kırmak istemiyordu ama bunun için zamanı da yoktu.

"Aşkım acilen şirkete geçmem gerekiyor, çok önemli bir toplantıyı unutmuşum. Az önce aradılar."

Selin mutsuz bir şekilde biraz yüzünü düşürse de, anlayışlı davranmaya çalışarak başıyla onayladı. Kocası yanağından kocaman bir öpücük alırken kendilerine doğru gelen kızını gördü ve gülmeden edemedi çünkü Gece yine iş başındaydı.

Ali elinde kumbara ile başlarında bekleyen kızını görür görmez yanına eğildi ve meraklı gözlerle kızını incelemeye başladı.

"Bu ne şimdi minik hanım?"

Gece bir eli ile kumbarayı tutarken diğer elinin parmaklarıyla  yine hesap yapmaya çalışıyordu, her zamanki gibi parmakları Ali'nin cezasına yetmeyince dudaklarını kıvırarak mırıldandı.

"Birdokuzbeş tez bayırmıştın."

Ali şu halinde bile kendisini güldürmeyi başaran kızına kocaman bir günaydın öpücüğü verdi ve cebindeki bütün bozuklukları hızlıca kumbaraya attı. Tekrar ayağa kalktığında her şeye rağmen ailesi ile mutlu olduğunu hissederek karısına baktı.

"Selin, kızımız matematik zekasını senden almış sanırım. Senin de matematikle olan ilişkin lise zamanlarından malumdu çünkü..." 

Selin Ali'nin iması karşısında gülmeden edemedi, 'on' a kadar sayma konusunda her gün çalışma yaptıkları halde Gece birkaç gün sonra yine hepsini birbirine karıştırıyordu. Paraların kumbara ile buluşma sesini duyan Gece tatmin olmuş gibi gülümsediğinde hemen babasını öptü ve gideceğini anlayarak onu kapıya kadar geçirdi.

 Paraların kumbara ile buluşma sesini duyan Gece tatmin olmuş gibi gülümsediğinde hemen babasını öptü ve gideceğini anlayarak onu kapıya kadar geçirdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ali bugün Gece için yeni bir kreş bakayım diyorum, Zeynep hanım da gitti. Acaba bir ara gidip geri dönmesi için ikna falan mı etsek?"

"Gerek yok Selin."

Gece Zeynep'in ismini duyar duymaz konu ilgisini çekmiş gibi  heyecanlanarak babasına cevap verdi.

"Vay, Zenyep'i canım çok özledi."

İstemiyorum Git! Alsel Where stories live. Discover now