Yasaklar Listesi

11.3K 317 231
                                    


Keyifli okumalar...

"Sonunda Mavi! Evimi o kadar çok özledim ki..."

Ali hastaneden çıkabileceklerin öğrendiğinden beri çocuklar gibi mutlu görünen karısını gülümseyerek dinledi. Selin ise yatakta oturmuş ayaklarını yere sarkıtmış bir şekilde saçlarını toplamaya çalışıyordu.

"Bir haftadır şu hastane odasında o kadar bunaldım ki, hem kızımı özledim."

Ali Selin için getirdiği kıyafetleri askıdan aldı ve çantaya attığı tarağı da bulduktan sonra yanına ilerledi.

"Tek kişilik yataktan kurtuluyoruz desene aşkım, her yanım tutuldu."

Selin saçlarını tarayan kocasına gülümseyerek baktı. Bir haftadır mahvolmuştu, gece gündüz başında beklemiş onu mutlu edebilmek için yapabileceği ne varsa severek yapmıştı.

"Her yere kucağında taşıdığın içindir aşkım, eve gidince sana masaj yapacağım söz."

"Ayağa kalkman yasak Selin, duydun mu?"

"Yatarak yaparım aşkım, hem belki sonra sen de bana yaparsın. Kasıklarım hala ağrıyor..."

Ali sesindeki imayı anlar anlamaz olmaz dercesine başını salladı, Selin mutsuz bir şekilde dudaklarını kıvırdı hayal kırıklığı yaşıyordu resmen şu an. Ali dikkatli hareketlerle saçlarını tararken çocuklar gibi kımıl kımıl ediyor onu ikna edebilecek cümleler bulmaya çalışıyordu. Ali dudaklarına yerleştirdiği tokanın düşmemesine dikkat ederek mırıldandı.

"Öreyim mi saçlarını?"

"Olur."

Ali saçlarını örerken Selin de sıkılarak yanında duran telefonuna baktı. Hiç arayan yoktu şaşırmış gibi telefonu tekrar yatağa koyduğunda Ali de saçlarını örmeyi bitirmişti. Ön tarafına geçmiş olmuş diye bakıyordu. Ali'nin gözlerindeki gururu ve beğeniyi görünce gülümsedi. Ali tatmin olmuşçasına inceledikten sonra işinin bittiğini düşündüğü tarağı tekrar çantaya attı.

"Aşkım annemler bilmiyor mu çıkacağımızı?"

"Biliyorlar."

"Neden gelmediler o zaman?"

"Ben gelmeyin dedim, onlar da mahvoldu kaç gündür evle hastane arasında koşturmaktan."

Ali tekrar yanına gelerek Selin'in tişörtünün eteklerine uzandığında Selin de kollarını yukarı kaldırarak çıkarmasına yardımcı oldu. Aynı şeyi altındaki pijama altı için de yaparken Selin kahkaha atmadan duramadı.

"Şu an kendimi Gece gibi hissediyorum, bebek gibi yani..."

"Benim bebeğimsin zaten, aksini hiç düşünmedim ki."

Ali karısının karşısında çıplak durması ile sesli bir şekilde yutkunurken, gözlerini siyah sutyenden taşan göğüslerine sabitlemeden edemedi. Selin de kilitlenmiş bir şekilde onun dudaklarına bakıyordu, sıcak basmış gibi boynunu okşayıp elleri ile kendisine hava yaparken Ali de daha fazla dayanamayarak boynuna öpücükler kondurmaya başladı. Selin de hazırda bekliyormuş gibi ellerini saçlarına götürdü ve boynunu kendisine çekti. Ama bir süre sonra hızla geri çekildi Ali ise şaşkınlıkla ona bakıyordu.

"Şey... Mavi yani... Banyo yapmam lazım. Tiksinmeni istemiyorum."

Ali dudakları alayla yukarı doğru kıvırırken gözlerinin içine baktı ve tekrar eğilerek yanaklarından göğüslerine doğru bir yol çizdi öpücüklerden. Selin kalbinin kelebekler gibi kanat çarptığını hissetti, aklını kaybedecek gibi oluyordu dudağı her tenine değdiğinde.

İstemiyorum Git! Alsel Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin