Çok seviyorum...

10.5K 391 362
                                    


Gece ve Toprak ortalıklarda koştururken Selin de gülümseyerek onları izliyordu. Toprak Gece'nin aksine çok ama çok sakin bir çocuktu. Aslında dünya üzerindeki bütün çocuklar Gece'ye oranla daha sakin kalırdı ama Selin bundan rahatsız olmayarak kızını izlemeye devam etti.

Bir süre sonra yorgunluktan mahvolmuş bir şekilde kendisine doğru gelen Toprak'ı gördü.

"Deyyzeee..."

Selin Nazlı'ya bakıp gülümserken eğildi ve yeğenini kucağına alarak uzun uzun öptü.

"Teyzemmmmm. Kara böceğim..."

Toprak'ın teyzesine değişik bir düşkünlüğü vardı, onu çok seviyor kucağından inmiyordu. Uzun uzun kolyelerini küpelerini inceliyor, giydiklerine hayran hayran bakıyordu. Selin bunu bilmemin verdiği bir rahatlıkla daha çok sarıldı ona. Her öptüğünde kahkahalarla gülen yeğenini kucağına yasladı ve yanındaki pasta diliminden bir çatal alarak ona uzattı. Toprak itiraz etmeden çataldaki pastayı yerken gülümsedi ve utanarak elleri ile gözlerini kapattı.

"Toprak gelsene ya..."

Gece terden su gibi olmuş bir şekilde koltuk altına sabitlediği top ile yanlarına geldiğinde Selin üstünün başını mahvetmiş olmasına sıkıntı ile iç çekti ve pastada yeni bir çatal alarak yeğenine uzattı. Nazlı da koşarak Gece'yi kucağına almış kollarını ısırmaya başlamıştı.

"Seni tosbağa, hani yaramazlık yapmak yoktu?"

Nazlı yalandan bir ifade ile Gece ile konuşurken Selin'in görmediği zamanlarda dilini çıkarıp Selin'i taklit ediyordu. Gece kahkahalarla gülerken Selin de kızının neden hiç yorulmadığını düşündü.

Nazlı Gece'nin, Selin de Toprak'ın üzerini değiştirdikten sonra bir süre yanlarında oturtup bir şeyler yedirdiler. Oturmaktan sıkılan ve oyun oynamak isteyen Gece gözünün ucu ile hala annesinin yanında oturan Toprak'a baktı. Toprak'ta hiç de oyun oynamayı kabul edecek bir hava sezemediği için oflayarak kollarını göğsünde birleştirdi. Babasına baktı bir umut, o da Savaş eniştesi ile koyu bir sohbetin içindeydi. Neden kimse onunla ilgilenmiyordu ki? Yine de şansını denemeye karar vererek babasına odaklandı.

"Baba mami dondurma ayalım mı?"

Ali Savaş ile konuşmasını bölen kızına baktı, yine kollarını birleştiğine göre fazla sıkılmıştı ve ilgi bekliyordu. Gece'nin dondurma isteği karşısında fikrini merak ederek karısına baktığında Toprak'la ilgilendiğini gördü. O yüzden aklına gelen ilk şeyi söyleyerek daha da sinirlenmesini zevkle bekledi.

"Çok terlisin Gece. Olmaz."

Gece kocaman gözlerini daha da açarak babasına bakarken, Ali kızının bilse içinden küfürler edeceğinin bilinci ile kahkaha atmamak için kendisini zor tuttu. Birleştirdiği ellerini açarak ikisini de sitem edercesine havada sallayarak söylendi.

"Zenyep ne zaman gelecek ya öf!"

Ali kendisine trip atan kızını tutamadığı kahkahalar eşliğinde büyük bir keyif ile izledi. Ayağa kalktı ve kucağına alarak yanağını öptü.

"Ee top oynamıyor muyuz?"

"Yayasınnnn."

Gece gözlerinden kalpler çıkarken babasının yanağını kocaman öptü. Zaman kaybetmeden kucağından indi ve yerdeki topu alarak Toprak'a göz kırpmaya başladı. Savaş da teyzesinin kucağındaki oğlunu alıp top oynamak üzere onlara katılınca Selin ve Nazlı masada baş başa kaldı.

İstemiyorum Git! Alsel Where stories live. Discover now