Özel bölüm Part/1

11.2K 300 684
                                    

Selam söz verdiğim üzere ben geldim^_^

Arkadaşlar aklımdakiler o kadar uzun oldu ki ikiye bölmek zorunda kaldım, diğer kısmını da en kısa zamanda atarım olur mu: ) umarım beğenirsiniz ve beklediğinize değer, yorum yazmayı unutmayın kocaman öptüm...

Ali aralanan kapıya baktı, kahkaha atmamak için kendisini zor tutarken minik kızının henüz yeni yeni yürümeye başlamış halini büyük bir keyifle izlemeye koyuldu. Sahra paytak paytak adımlarla gülümseyerek babasına doğru ilerlerken peşinden sürüklediği kocaman yastığı yere bırakıp dinlenmek zorunda kaldı. Henüz yürüme konusunda çok başarılı olduğu söylenemezdi.

"Annen bir saattir seni uyutmaya çalışıyorsa ve hala ortada yoksa babacığım, firarda mısın? Yoksa onu uyutup kaçtın mı?"

Elindeki kitabı komodinin üstüne bırakıp sanki çok komik bir şey anlatmış gibi gülücükler saçan kızının yanına doğru ilerledi. Zaman geçtikçe açılan saç rengine baktı, ışığın altında daha bir sarı görünüyordu. Sahra babasının kendisine doğru geldiğini görünce heyecanlanarak tekrar yastığa uzandı, kocaman bezli poposunu babasına dönüp yastığını almak için çabalarken ağırlığa yenilip poposunun üstüne oturdu.

Ali yanına eğilip uzayan koyu sarı saçlarına sakin bir öpücük kondurdu ama yanaklarını kaçıracak değildi. Uyku tulumunun içinde bu kadar sevimli olmak zorunda mıydı? Kocaman gamzeli yanaklarından makas alıp, öpmek üzere yanaklarını avuçlarının içine yerleştirdi.

"Bal mısın? Seni öpmeye doyamıyorum obur hanım."

Sahra babasının kendisi ile konuşmasına bayılıyordu, durumdan hoşnut bir şekilde neyi alkışladığını bilmeden ellerini birbirine vurup alkış yaparken Ali de tekrar yanaklarına öpücükler kondurdu.

"Gülmek bir bebeğe bu kadar mı yakışır?"

Kafasını babasının güven veren omuzlarına yerleştirip elini yanağına götürdüğünde Ali içinde yayılan o sıcacık hisse bir kere daha aşık olduğunu hissetti. Baba olmak ne harika bir histi...

Sahra aklına bir şey gelmiş gibi tekrar hareketlenip yastığına doğru giderken Ali meraklı gözlerle onu takip etti.

"Ne istiyorsun?"

Babasına kendisini ifade etmeye çalışır gibi tekrar bezli poposunun üstüne oturup kısa bacaklarına yastığı yerleştirdiğinde çok beceremese de bacaklarını sallamaya başladı. Ali Sahra'nın kendini ifade edebilme konusundaki kararlılığına bayılıyordu.

"Seni sallamamı istiyorsan direkt söyle küçükhanım."

Bir koluna kızını yerleştirip diğeri ile yastığı kucakladığında Sahra gülücükler saçarak babasının yanaklarına vurmaya başladı.

"Babanı öpeceksin obur hanım, diğer erkekleri dövebilirsin evet."

"Babi babi babi..."

Sürekli anlamsız bir şekilde baba demeye çalışan çalıştıkça da diyemediği için sinir olan kızına baktı, ne yazık ki hırsını annesinden almıştı. Saçları dışındaki her noktası annesinin tıpkısıydı, Ali Selin'in bu konudaki böbürlenmelerini hatırladıkça gülümsemeden edemedi. Yatak başlığına sırtını yaslayıp yastığı bacaklarına yerleştirdiğinde Sahra mutlulukla yastığa doğru ilerlemeye başlamıştı. Sonuçta uyumak ve emmek onun uzmanlık alanıydı, Ali bu konudaki profesyonelliğine şapka çıkararak kızını izlerken ellerini kafasının altına yerleştirip sakin bir şekilde sallanmaya beklemesine bir kere daha aşık oldu.

İstemiyorum Git! Alsel Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz