-Veda..-

12.7K 215 58
                                    

Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.. Yada tam olarak nasıl başlıyacagımı. Ama bir yerden başlamak lazım değil mi?

Öncelikle hepinize bana bu zamana kadar verdiğiniz bu destek için çok teşekkür ediyorum. Hepiniz benim için çok özel ve önemlisiniz.

Bazılarınız ile tanışıp konuşma şansım oldu. Abla, kardeş, arkadaş, dost ve bir sürü şey olduk bu kitap sayesinde.

Ve ben sizinle tanıştığım için, kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum..

Bu kitaba başlarken, aklımdan sadece kafa dağıtmak için yazmak geçiyordu. Zamanla nasıl oldu bilmiyorum ama bir baktım, kitaba ve karakterlerine bağlanmışım..

Öykü.. Aşkı en sonunda bulup, mutlu olmayı uman.. Ama aşkın acısı ile baş başa bırakılan.. Ailem dediği kişilerden kazık yiyen ve bir şekilde ayakta duran.. Kimseye boyun eğmeyen Öykü.. Sen benim en büyük gururumsun..

Burak.. Soy adı gibi kara olan Burak. Onu yazarken ona kızdığım ama bir o kadarda aşık olduğum Burak. Herkes onu Öykü ye yaptığı için kötü bilsede, gerçekleri bilen ben için, dünyanın en güzel seven insanı Burak..

Emre.. Benim tatlı aşkem.. Deli dolu olan ama bir o kadarda güzel seven Emre.. Arkadaş dediginde canını hiç düşünmeden verecek Emre.. Ya seviyorum ben bunu..

Yakut.. Bir o kadar masum, bir o kadarda tatlı.. Bu hikayede en masum olan Yakut.. Emre nin gönlüne taht kurmayı başaran Yakut.. Öykü için canını hiç düşünmeden verecek olan Yakut..

Çetin.. Soğukların Kralı.. Arkadaşı için canını hiçe sayan, sevdiği için ölen, ailenin ne oldugunu yavaş yavaş öğrenen Çetin.. Sen ne tatlısın ya..

Hilal.. Geçmiş kapıları çaldığında, girmek zorunda kalan. Sevdiğini aklından bir saniye bile çıkarmayan. Onsuz bir hayat, cehennem azabı gibi gelen.. Kaderin cilveli oyununa yenilen Hilal..

Bu karakterlerin hepsinin yeri bende çok ayrı. Hepsine kendimden birşeyler katarak yazmaya çalıştım ama en çok kattığım kişi Öykü oldu. Bazı sahnelerde Öykü tamamiyen beni anlatıyordu ama hangileri olduğunu söylemem..

Kitab bitti diye üzülüyorum ama mutluyum.. En sonunda başladığımı bitirdim.. En sonunda kimsenin kalbini, gönlünü kırmadan, burda başlayanı, burda bitirdim. Ve bu herşeyden çok daha güzel..

Kitab bitti ama aşk bitmedi. ÖyBur, HilÇet ve YakEm çiftinin deli dolu hayatı.. Aşkları.. Acıları.. Sevinçleri.. Hüzünleri.. Devam ediyor..

İkinci Kitabın adı Aşk-ı Hicrân.. İlk bölüm Çarşamba günü gelecek ve burdanda size haber vermiş olacağım..

Orda yeni karakterler ve eski karakterler ile güzel şeyler olacak.. Ben şimdiden çok heyecanlıyım ve ilk bölüm hemen yayınlamak istiyorum.. Ama zamanı var.. İlk önce Final bölümünü sindirmeniz lazım..

Ve benekler ikiz.. İlk başta tek çocuk olacaktı ama.. Bir gün buraya Yağmur yağdı. Bende camı açıp kafamı dışarı uzattığımda, burnuma Yağmur ve Yağmur ile karışmış Toprak kokusu geldi.. O an dedimki.. Bebekler ikiz olmak zorundaki, isimleri bir anlam taşısın..

Zaten en büyük ve güzel anlamı taşıyor ama.. Olsun.. İkiz bebek çok tatlı bence 😍😍

Aslında bu bir Veda değil.. Yeni bir başlangıç..

Aşk-ı Esaret- AnkaWhere stories live. Discover now