Cap 13. Îmi pasă de tine

13.4K 845 206
                                    

* cel de sus este Alex :)) nu am avut fara tricou. Sorry girls ! :))) *

,,Îți pasă de mine !"

Azi trebuie să ajungă ,,mirobolantul" meu frate, Alex.
Deja și îl văd cu mâna la mine în păr ciufulindu-mă de parcă aș fii un copil mic. Chestia asta mă enervează extrem de tare. Adică, eu stau o jumătate de oră în fața oglinzii ca să îmi fac părul să arate bine, iar el mi-l strică în câteva secunde. Nemernicul.

Nu face asta din iubire, o face ca să mă necăjească. Îi place să mă necăjească tot timpul. De aceea nu sunt prea fericită că vine. Presupun că vine cu Barbie a lui, Cristina. Fata asta e cea mai enervantă fată de pe pământ ! Are o voce pițigăiată de zici că a înghițit o rățușcă de cauciuc când era mică. Și cică cântă foarte bine. Seegur, îmi sângerează urechile când cântă fata asta. Plus de asta, are niște buze pline de botox, silicoane, iar fundul ei este umflat cu pompa ! Nu știu ce a văzut fratele meu la ea. Fratele meu este enervant, dar arată bine. Își strică reputația cu una ca Cristina. Plus de asta, este blondă ! Nu am nimic cu blondele, dar după incidentul cu Marc, mai bine să stea la distanță de mine. Este valabil și pentru Alexandra. Și ea este blondă, dar în cazul ei, este și creierul blond.

Scufundată în gândurile mele, nu îmi dau seama când ceva mi se rulează pe picior. Îmi ridic capul de pe pernă și vad unul dintre șerpi bunicii. Îl iau de pe picior și mi-l pun în brațe, mângăindu-l.

După câteva minute, aud cum cineva îmi bate la ușă și spun un ,,întră" plictisit. Andreas intră zâmbind pe ușă și se aproprie de pat. Mă ridic în șezut și îl privesc zâmbind în timp ce acesta se așează lângă mine.

— Ce faci ? Mă întreabă.

— Mă plictisesc de moarte ! Spun dându-mi capul pe spate. Tu ce faci ?

— La fel. M-am cam săturat să stau în casă și prin curte.

— Ceva mai departe este un club, vrei să mergem ? Îi propun.

— Doar noi doi ? Întreabă rânjind.

— Eu, tu, iubita ta, enervantul meu văr, fratele meu și iubita lui.

— Ău... Spune ușor dezamăgit. Ok. Mergem.

— Super. Apropo, Alexandra știe că ești aici ? Îl întreb amuzată.

— Asta-i bună. Mai nou trebuie să îi dau explicații unde merg sau ce fac ? Pufnește el.

— E iubita ta. Îi spun încă amuzată.

— Mda. Nu e mama. Pot face ce vreau fără să îi dau raportul !

— Aha, dar dacă nu îi convine ceva, mai vezi tu sex în altă viață.

— În cazul ăsta, pot face sex cu altcineva, nu crezi ? Mă întreabă, iar rânjetul lui reapare.

— Îmm... nu știu ce să zic. Fetele de la țară nu sunt chiar atât de bune la pat ca cele de la oraș. Nu îți spun din propria experiență, ci zvonuri. Plus de asta, sunt la zeci de metrii depărtare de tine.

Acesta pufnește în râs, iar eu la fel.
Nu îl văd pe Andreas cum și-o trage cu o fată de la țară. Adică, unele nu sunt deloc frumoase, iar aici spun adevărul. De prin zona asta, fetele sunt pur și simplu iach ! Mai sunt unele acceptabile, dar foarte rar.

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum