Cap 84. Nu sunt proastă să nu-l observ cum se tot uită după tine și curul tău !

7.6K 523 61
                                    



,, Nu sunt proastă să nu-l observ cum se tot uită după tine și curul tău "

      Medison a intrat la ginecolog și cică eu nu am voie cu ea. Am decis să nu fac un scandal până vor câdea de acord cu mine și să mă lase să intru, așa că acum stau pe scaun așteptând, ca o fată cuminte ce sunt !

         Unde pizda mă-sii este Dimitri ?!

     Stau de o jumătate de oră pe scaunul ăsta și aș minți dacă aș zice că nu mi-a amorțit fundul !
Telefonul din mâinile mele începe să vibreze scurt semn că am primit un mesaj.

      ,, ajung imediat !

                    Dimitri "

   Îmi dau ochii peste cap și îmi pun mâinile în sân. M-am plictisit ! Sunt, ca un copil energic care are nevoie de ceva cu care să se consume. După încă câteva minute, ușa camerei în care a intrat Medison se deschide, iar ea iese afară. Mă ridic și eu, iar ea îmi zâmbește larg, dar ușor stânjenită. Cred că este normal. Nu am fost eu niciodată la un ginecolog, dar îmi dau seama că este jenant să-ți desfaci picioarele în fața unui necunoscut care te caută la... Înțelegeți voi.

     — Gata ? O întreb zâmbind.

     — Totul este bine, deci da !

   O iau de mână și vreau să ieșim afară, dar chiar atunci, un Dimitri agitat intră grăbit în sală având două buchete de trandafiri în mână. Unu roșu și unu roz.

     — Găgăuță ! Rostesc eu fericită și cu o față de copil entuziasmat.

      — Îmi pare nespus de rău că a durat atât de mult, dar nu găseam nicio florărie destul de bună pe aici ! Se scuză el obosit.

     O las de mână pe Medi și mă duc să-l îmbrățișez. Îmi pun mâinile în jurul gâtului său și îl strâng tare în brațe. Acesta nu întârzie și își pune mâinile ocupate cu florile în jurul taliei mele. Îmi lasă un sărut lung pe obraz, iar în momentul acesta mă simt, ca un copil răsfățat. În cele din urmă, rupe îmbrățișarea și îmi întinde buchetul roșu.

     — Sper că astea mă vor ajuta să fiu iertat din cauza lipsei mele, rostește el zâmbind drăguț.

    Îl las un sărut scurt pe obraz, iar el se aproprie de Medison să-i dea și ei buchetul de flori, să facă cunoștință și s-o felicite pentru sarcină. În cele din urmă, Dimitri mă ia de mână și își împleticește degetele cu ale mele în timp ce ieșim toți trei din încăpere.

     — Voi doi sunteți împrună ? Ne întreabă Medison zâmbind.

     — Nu ! Îi răspunde Dimitri amuzat. Dar suntem cei mai buni prieteni.

      — Păcat ! Sunteți atât de drăguți împreună încât îmi vine să vă mănânc ! Rostește ea mustăcind drăguț. 

    — Știi că nu-i ultima dată când ni se spune asta ? Îl întreb amuzată.

     — Ni se spune mereu când suntem împreună, scumpo ! Chicotește el. Dar noi doi suntem exemplu că între o fată și un băiat chiar poate exista o prietenie foarte mare !

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum