Cap 55. Asta este un fel de pedeapsă ?

10.5K 529 143
                                    


       ,, Asta este un fel de pedeapsă ? "

Seara trecută a fost cea mai frumoasă din viața mea ! Andreas a fost atât de blând și atent încât am uitat la ce oră ne-am pus să dormim. În momentul în care îmi deschid ochii, dau cu privirea de pieptul tatuat a iubitului meu. Mă pisicesc puțin, după care îmi ridic privirea. Andreas este deja trezit și mă privește cu zâmbetul său pe care îl ador.

— Neața, iubito

— Neața, îi răspund eu zâmbind. Ești trezit demult ?

— Aproximativ cinci minute

— Cât e ceasu ? Mă pisicesc eu încă puțin.

— Doisprezece, îmi răspunde amuzat.

Cât ?! Oh, Doamne, s-a dus dracu testul la istorie de azi. Ar trebui să mă bucur. Petrec mai mult timp cu Andreas, dar lui parcă nu-i plăcea să chiulească.

— Păi și orele ? Adică, ai spus că nu îți place să chiulești, mă ridic eu într-un cot.

— Nu-mi place, dar îmi displace mai mult să stau departe de tine, îmi zâmbește el.

Îmi dau ochii peste cap amuzată, după care mă ridic puțin și îmi unesc buzele cu ale sale pentru scurt timp.

— Ai fost minunată aseară, își plimbă el buzele pe obrazul meu.

  
    Îmi mușc buza inferioară cu putere, iar acesta mă trage mai mult spre el în așa fel încât corpurile noastre complet dezgolite să fie lipite. Înghit în sec când simt că o parte din el este  tot mai tare și răsuflu puternic. Îmi cuprind din nou buza între dinți când îmi trec imaginile prin fața ochilor cu el îngropat adânc în mine în timp ce eu eram în culmile plăcerii și îi gemeam numele încontinuu.

     — Și tu la fel, reușesc să rostesc după câteva secunde cu o voce tremurată.

    Andreas îmi ridică bârbia cu degetul arătător și își lipește buzele de ale mele formând un sărut lent, dar pasional. Limbile noastre împleticindu-se una cu cealalaltă, iar gustul guri sale ce mă făcea să înnebunesc de plăcere aseară, mă face să mă gândesc din nou la prosti. Cum aș putea să nu o fac ? Bărbăția lui practic îmi străpunde bazinul, iar mâinile sale plimbându-se în voie pe corpul meu mă scoate din minți. Când acesta îmi strânge cu putere una dintre fese, din gura mea iese un gemăt puternic, iar ,, juniorul " său pare să se întărească mai tare.

    — Simți ce-mi faci ? Mă întreabă cu buzele încă peste ale mele și ciupindu-mă de fund. Mă înnebunești, Linnea. Îmi faci mintea să se gândească doar la tine ! Ești atât de... delicioasă ! Continuă el excitat.

Andreas se pune deasupra mea, trăgându-mi mâinile deasupra capului cu o mână și împletindu-și degetele cu ale mele. Cealalaltă mână și-o plimbă pe corpul meu până ajunge la coapsa mea pe care o îndepărtează de cealalaltă ca să-și poată poziționa corpul între picioarele mele. Făcându-mi pieptul să urce și să coboare haotic când o parte din el îmi atinge punctul sensibil și îl face să se umezească al naibi de tare în momentul acesta.
Buzele sale mi le zdrobesc pe ale mele într-un sărut sălbatic și pasional, iar corpul său peste al meu mă face să-mi dau capul pe spate și să scot un gemăt puternic. Șatenul coboară cu sărutări în zona gâtului, iar eu îmi mușc cu putere buza inferioară în timp ce din gâtul meu ies câteva gemete. Acesta își pune o mână sub spatele meu în timp ce-ș plimbă obrazul pe al meu. El fiind la fel de excitat ca mine. Acesta își aproprie buzele de urechea mea și scoate un gămât ce îmi dă fiori în tot corpul. Deja am început să tremur sub el de ceva timp și nu înțeleg de ce mă chinuie atât și nu face ceea ce vrem amândoi.

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum