Cap 87. Chiar a spus că mă iubește ?

7.7K 492 161
                                    



,, Chiar a spus că mă iubește ? "

Andreas încă nu știe motivul crizei mele de plâns. Nu cred că o să afle vreodată. Deja am stabilit : mă mut singură departe de toți. Dacă toată lumea mă vede ca pe un mare X de care vor să se folosească, atunci este treaba lor. După ce plecăm de la mare o să plec împreună cu Dimitri de aici. Destinație ? Necunoscută încă.

În momentul acesta stau pe verandă citind mizeria de articol din ziare la adresa mea și a lui Dimitri. Oamenii ăștea nu au altceva de făcut în afară de a inventa povești ? Doare ascultați aici :

,, Bomba anului ! Super modelul Linnea Martin este însărcinată ! Imaginile cu ea și artistul nostru preferat, Dimitri Hilton ieșind de la ginecolog sunt virale pe internet ! Ei nu au confirmat niciodată relația lor, dar ieșirile lor în public unde se alintau și sărutau și-au spus cuvântul. Chiar și stilistul brunetei a confirmat că a fost martoră unei discuți între ei doi în care își spuneau apelative asemenea oamenilor căsătoriți și erau, ca doi copii adorabili ! Abia așteptăm să îi vedem părinți ! Fanii sunt super entuziasmați și bucuroși pentru ei, dar sunt și alte fane cărora le curg lacrimi din cauza tânărului Hilton. Cine s-ar fii așteptat, ca cei doi să fie părinți atât de tineri, corect ? Însă, totul este posibil când este vorba despre iubirea a doi oameni ! Felicitări ! "

    Asta-i bună ! Știu ei că sunt însărcinată, iar eu nu ? Minunat ! În ce lună ? Ce o să fie ? Animal sau om ? Nu m-aș mira să văd un articol în care să spună că am dat naștere unui extraterestru ! Doamne, oamenii ăștea gândesc ? Cu Medison cum rămâne, hum ? Vreau să spun, pentru ea am mers acolo, iar la persoana ei nu au scris nimic ! Nedrept !

     — Ce citești ? Vocea lui Alex mă scoate din transă.

     — Se pare că sunt însărcinată, oftez eu privindu-l cum se așează pe scaun.

    Acesta se încruntă confuz și pare deranjat în acelaș timp.

     — Sper că glumești ! Ești prea tânără pentru un copil și plus de asta, cu cine ?! Cu Andreas ?

     — Șhhh ... ! Îi atrag eu atenția. Mai încet că te aud ceilalți ! Și nu eu spun asta, ci Ziariștii !

    Îi întind ziarul, iar el începe să-și plimbă ochii de colo-colo.

   — Aici este ziua în care ați mers la control cu Medison, nu ? Întreabă el după câteva momente.

    — Cât de mult mai pot viza oamenii ăștea, oftez din nou. Unii chiar nu înțeleg că există prietenie între o fată și un băiat !

     — Dacă vrei să înceteze astea, încetați și voi cu prea multă afecțiune, mă sfătuiește el. Unii sunt prea proști să știe ce este aceea prietenie așa că zboară la cai verzi pe pereți.

       — Nu este ca și cum eu și Dimitri am fi făcut sex în public ! Pufnesc eu iritată. Este un amărâ de pupic pe obraz !

       — Și din amărâtul acela de pupic s-a ajuns la asta ! Îmi spune el și îmi aruncă ziarul.

   Îmi dau ochii peste cap și arunc această mezerie pe masa din față oftând lung.

    — Apropo, cu Andreas cum rămâne ? Mă întreabă curios.

    — Ce vrei să spui ? Mă încrunt confuză.

    — Nu-l cunosc eu prea bine pe tip având în vedere că am fost mai tot timpul plecat, iar în copilărie își petrecea tot timpul cu tatăl său, dar mi se pare un băiat de treabă. Plus de asta, te iubește.

    Ridic surprinsă o sprânceană. Noi chiar o să vorbim despre asta ? Și de unde știe el că Andreas mă iubește ? Nici chiar eu nu sunt sigură. Defapt, am dubii chiar foarte mari.

      — De unde știi tu ?

      — Fiindcă după ce i-ai aruncat toate acele cuvinte demne de o viperă cu sânge rece în față când ați venit, el s-a uitat la tine cum dispari din raza lui vizuală fără măcar să clipească, iar din ochii lui curgeau o grămadă de lacrimi. Sincer să fiu, nu prea pare genul de bărbat care să plângă și eram chiar surprins să-l văd făcând asta. La scurt timp, a șoptit un ,, dar eu te iubesc pe tine " și după a făcut o criză de plâns. Ca să se calmeze, a urcat în mașină și a stat acolo o jumătate de oră în ciuda faptului că încercam să-l bărbătez. Știi, e păcat de el fiindcă sunt sigură că ține mult la tine.

    Clipesc de mai multe ori în fața unui Alex sentimentalist. Ăsta sigur este fratele meu ? Sau mai bine spus, el sigur este Alex ? Realizând că el chiar nu este fratele meu, oftez tristă și îmi pun mâinile pe față.

    Nu știu ce să zic în legătură cu afirmațiile sale. Oh, Doamne ! Sunt mai confuză ca niciodată !

   — Ar cam trebui să vă dați o șansă, mă sfătuiește el.

    — Ai uitat că are iubită ? Pufnesc eu deranjată

     — O iubită care îmi făcea avansuri acum două zile ! Aproape că râde el. Relația lor nu mai funcționează după câte mi-a spus, iar să vă pierdeți timpul cu persoane care nu iubiți este chiar o prostie. Ar trebui să faceți ceva !

Pufnesc amuzată și îmi las privirea. Nu este chiar ceva normal să-l aud pe Alex dându-mi sfaturi de dragoste, dar nu asta este ceea ce mă amuză, ci faptul că Alexandra s-a dat la el. Cât de tâmpită să fii să te dai la un bărbat logodit și care așteaptă un copil ?!

— Vorbesc serios, Linnea ! Îmi atrage el atenția.

— Chiar a spus că mă iubește ? Îl întreb zâmbind fără să vreau.

— Dacă ai vedea cum îl omoară pe Dimitri din priviri de fiecare dată când îl vede lână tine, ai fii sigură de asta ! Mă asigură el rânjind.

Îl privesc câteva momente după care mă apropri de el și îl îmbrățișez strâns. Poate că sunt confuză în toate punctele de vedere, dar cu un lucru sunt sigură : Alex este fratele meu. Mereu o să fie. Poate că mă tachina el când eram copilă, dar sunt sigură că o făcea din iubire. Acum sunt.

      — Merci de sfaturi, frățioare ! Chicotesc eu. Cred că o să mă duc în camera mea să fac un duș și... Cred că o să clarific câteva lucruri cu el.

      Acesta îmi zâmbește drăguț, iar eu îi imit gestul. Mă îndepărtez de el și urc în camera mea. Poate că Alex are dreptate, dar poate și să nu aibă. Poate asta este impresia care vrea să i-o dea Andreas, ca să-l convingă că este un băiat bun și că ar trebui să fim împreună. Pff... De ce nu poate fii ceva mai simplu ? Fără atât de multe complicați fiindcă chiar nu este cazul.

     După ce mi-am ales hainele de schimb, intru sub duș și las ca jetul puternic de apă să-mi lovească pielea. După aproximativ o jumătate de oră în care am făcut tot ceea ce trebuia și m-am îmbrăcat, mi-am făcut curaj și am decis să bat la ușa lui Andreas. Nu știu exact ce o să-i spun, dar o să găsesc eu vriun subiect.

Văzând că nu răspunde, deschid ușa și observ că nu este înăuntru. Mă încrunt nedumerită după care cobor repede jos, iar după câteva momente, dau nas în nas cu Dimitri.

— Ho ! Ești bine ? Întrrabă el îngrijorat.

— L-ai văzut cumva pe Andreas ?

— Ă... Acum zece minute a făcut bucăți ziarul și a plecat. De ce ?

Ecran negru. Deci dacă Andreas a citit ziarul, înseamnă că a aflat de așa zisa mea sarcină și a crezut ! Asta înseamnă că... Oh, rahat !


Bună dimineața, dragilor ! ^_^ vă zic de acum, nici nu știți ce vă așteaptă capitolul următor ;)

Întrebare :

Pro LGTB sau contra ?

   Eu pro ✌🏻️ iubirea este iubire și mă pun în locul lor. Cum ar fii să fi fost invers ? Să se accepte doar fată cu fată și băiat cu băiat, iar eu să mă îndrăgostesc de unul și toată lumea să fie în potriva noastră ? :/

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum