Cap 62. Nu ne potriveam

8.5K 485 178
                                    



        ,, Nu ne potriveam "

      Sunt trezită de telefonul meu care sună încontinuu ! Îmi iau somnoroasă capul de sub pernă și răspund fără măcar să văd cine este afurisitul ce-mi întrerupe somnul.

     — În sfârșit ! Se aude vocea lui Dimitri. Răspunzi și tu la telefonul ăla !

      — Dormeam ! Îi răspund leneșă.

       — La două după-amiaza ?

       — Este Duminică ! Fac ce vreau ! Mormăi eu.

        — În fine, este ultima mea zi prin Londra momentan. Vrei să facem ceva împreună ? Să mergem undeva, nu știu. Sunt liber toată ziua.

    Dimitri este liber toată ziua ? A opta minune a lumii ! De obicei, tatăl lui îl stresează atât de mult ca să fie băiatul perfect și idolul multor oameni încât, este greu de crezut că are o zi întreagă doar pentru el. Sinceră să fiu, nu aș vrea să fiu în locul său. Prea multe responsabilități la doar optisprezece ani.

      — Unde ai vrea să mergem ? Îl întreb.

      — Habar nu am. La un club ?

      — Știu eu unul mișto unde lucrez. Mergem acolo ?

      — Așa rămâne ! Poate vine și iubitul tău, dar să fie pe pace ! Încă mai am nevoie de fățuca mea sexi !

               Fațucă sexi ? Atunci a mea cum este ?!

    Râd încep, dar când îmi dau seama că Dimitri nu știe despre faza cu amanta, îmi dau o palmă usturătoare peste frunte. Dacă o să afle sigur o să-mi facă capul calendar !

    — S-a întâmplat ceva ? S-a auzit un zgomot ciudat ! Rostește el îngrijorat.

      — Nu s-a întâmplat nimic. Îl mint eu. Poți veni într-o oră să mă iei ?

       — S-a făcut ! Ne vedem mai târziu.

    Închide conversația, iar eu cobor din pat. Amețesc teribil de cap din cauza ridicării mult prea bruște, dar îmi revin destul de repede. Intru în baie și încep să-mi fac un duș după care mă îmbrac într-o pereche de jeanși negri și rupți, un body alb și o geacă albastră. Îmi iau tenișii în picioare după care mă apuc să-mi fac un machiaj simplu și să-mi aranjez părul. După aproximativ jumătate de oră, termin și cobor jos. Piciorul meu a început să se vindece, iar acum pot umbla fără să șchiopătez.

     Părinții mei sunt plecați la muncă și mă îndoiesc că mama a preparat ceva de mâncare. Și așa și este ! Cum nu am chef să fac eu micul dejun, mă limitez la o salată din frigider și o banană.

     Soneria ușii începe să sune când eu aproape am terminat de făcut curat. Arunc ce mi-a mai rămas după care mă duc să deschid ușa. În fața mea apare Dimitri cu un zâmbet larg pe buze și nu știu cum s-a nimerit, dar suntem asortați ! Poartă un tricou alb ce scrie pe el cu negru ,, Super star ", jeanși negri, o geacă albastră, în picioare teniși albi, iar pe cap are o pălărie neagră.

           Ok, trebuie să-mi iau și eu o pălărie asemănătoare. E fantastică !

      — Gata ? Mă întreabă zâmbind. 

      Se aproprie de mine și mă pupă pe obraji, iar eu fac la fel cu el. Aprob din cap și închid ușa în urma mea după care o încui și-mi pun cheia în buzunarul jeanșilor.

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum