Cap 69. Niciodată nu te gândești la noi, doar la ei.

8.9K 562 80
                                    



       ,, Niciodată nu te gândești la noi, doar la ei "

       — Te excită ? Îl întreb luându-mi buza de jos între dinți.

    Acesta înghite în sec când dă cu privirea de sânii mei. Punctul meu de satisfacere este aproape maxim când văd că nu-mi răspunde. Și tăcerea are un răspuns ! Mă apropri încet de el și cu un mers provocator, iar când sunt lângă el, respirația sa accelerată se lovește de fața mea. Îmi lipesc bazinul de al său și îi iau mâna în a mea. I-o pun pe talia mea și de acolo o cobor ușor până în zona fundului. O iau și pe cealalaltă și fac acelaș lucru cu ea.

     — Cât de mult îți dorești să o facem ? Îi șoptesc provocator la ureche.

    În secunda doi, acesta îmi strânge cu putere fesele și mă zdrobește de corpul său. Mă îndepărtez ușor după câteva momente și îmi duc paharul la buze. Alcoolul îmi intră în gură, iar pe la colțuri se scurge pe gâtul și pieptul meu. Respirația sa mult mai haotică se lovește brutal de pieptul meu ud.

                Excitant !

   Îmi iau paharul de la gură când nu mai este nicio picătură de vin în el și îl privesc rânjind. Îmi dau cu limba peste buza inferioară când îmi dau seama că o picătură din lichidul alb era să cadă, iar Andreas își ațintește privirea spre buzele mele.

     — Cred că m-am udat puțin, rostesc eu pe un ton senzual. În ambele sensuri.

    Acesta îmi strânge din nou fesele în palmele sale imense și mă lipește brutal de corpul său. Las paharul gol pe teșgheaua din spatele lui, după care îmi pun mâinile de după ceafa sa. Îmi apropri încet buzele de ale sale, dar nu ni le unesc. Îl chinui mângâindu-le cu ale mele și plimbându-mi degetele prin părul său. Până la urmă, acesta nu mai rezistă chinului la care l-am supus și își zdrobește brutal buzele de ale mele. Mâna sa dreaptă urcă repede pe spatele meu și până la urmă, își pune degetele lungi în părul meu pentru a adânci mai mult sărutul.

          Cât era scorul ? Oricum, a reacționat exact cum voiam eu la toate deci, eu am câștigat cu siguranță.

    Trage de buzele mele de parcă ar fii ultimul lucru pe care îl face, iar limbile noastre explorează gura unui altuia. Sinceră să fiu, sunt surprinsă să văd că pearcingul din limba lui încă mai este acolo, pe când cel din sprânceană și buză l-a luat demult. Scoate un gemăt puternic când îl trag ușor de păr, iar el își plimbă o mână pe corpul meu, în timp ce cu cealalaltă îmi mișcă părul în toate direcțiile. Este excitat, asta-i clar.

   Face câțiva pași în față, iar eu în spate. Când dau cu fundul de masă, Andreas se apleacă dintr-o dată și își pune mâinile pe coapsele mele. Mă ridică pe masă, iar eu mă las pe spate. Se pune rapid deasupra mea și îmi înfășoară picioarele în jurul taliei sale. Halatul se ridică mai sus de fund, iar asta îi dă drum liber lui Andreas să îmi atingă fiecare părticică de piele a fundului și coapselor mele.

— Nu te prea pricepi să-ți controlezi hormonii, rostesc eu amuzată cu buzele încă lipite de ale lui.

— Taci naibi și sărută-mă că mor aici ! Îmi ordonă el excitat.

Rânjesc prin sărut dându-mi seama ce-i provoc corpului său. După câteva mimente, îmi dau seama că mi-a desfăcut șnurul halatului, iar acum corpul meu este complet dezgolit. În afară de lenjerie nu mai am nimic. Coboară cu săruturile în zona gâtului și tot mai jos până ajunge la sânii mei. După ce mi-a sărutat fiecare porțiune de piele a pieptului, urcă din nou la buzele mele de care începe să tragă pofticios. După încă câteva momente, îi mușc senzual buza de jos și rup sărutul. Acesta vrea să reea din nou, dar îmi pun degetul arătător pe buzele lui roșii și clatin negativ din cap.

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum