Cap 77. O să avem un copil

8.5K 530 109
                                    


       ,, O să avem un copil "

Încerc să-mi fac bagajul pentru excursia la mare cu toată familia plus cea a Isabellei. Se putea să nu vină și Andreas cu Alexandra ? Vă zic eu, nu ! Cum Isabella este cea mai bună prietenă a mamei, astea două sunt de nedespărțiți ! La un moment dat credeam că și eu cu Amyti suntem așa, dar se pare că m-am înșelat. O să vină și Jhonals și toată echipa cu noi fiindcă am ședință foto pe acolo. Se putea altfel ?

După câteva momente în care mi-am terminat valizele, soneria de jos începe să sune, iar cum ai mei sunt plecați la farmacie și magazin să cumpere tot ce ne trebuie, am rămas doar eu acasă. Dimitri o să vină și el, dar momentan este la un interviu.

Cobor scările și deschid ușa. Nu-mi pot descrie surpriza când îl văd pe Alex și o tipă șatenă cu zâmbetul larg pe buze, iar două valize sunt în dreapta lor. Presupun că fata este noua sa iubită : păr lung și șaten, ochi verzi strălucitori, ten perfect, corp natural, un zâmbet larg, înălțime puțin mai mică decât a mea și pare mult mai drăguță decât fosta lui iubită.

— Surpriză ! Țip amândoi la unison.

Scot un chiuit de fericire și sar să-i îmbrățișez pe amândoi. Nu l-am mai văzut pe Alex de ani buni, iar tot ce s-a schimbat la el este că și-a lăsat o lejeră barbă și mustează care îi stau minunat pe față ! În rest, este tot acelaș, iar corpul său este la fel de bine lucrat.

— Maimuțico ! Îmi sărută el obrazul.

— Sac de mușchi ! Îl alint eu chicotind. De ce nu ne-ați anunțat că veniți ? Îi întreb și rup îmbrățișarea.

— Păi și unde ar mai fi fost surpriza ?! Îmi răspunde șatena cu acelaș zâmbet.

— Să fac prezentările, Linnea, ea este logodnica mea, Medison. Iubito, ea este sora mea...

— Linnea ! Îl întrerupe ea. Cum aș putea să nu o știu ? Ești idolul surorii mele mai mici ! Continuă ea chicotind și mă îmbrățișează din nou.

— Ce drăguț ! Rostesc eu răspunzându-i la îmbrățișare. Câți ani are ?

— Cincisprezece !

Am ajuns să aud și asta : Sunt idolul unei fetițe ! De obicei, majoritatea fetelor mă urăsc din cauza așa zisei mele relați cu Dimitri, iar asta mă satisfacea puțin. Se pare că sunt și copii înțelegători pe lumea asta care nu au fantezi cu artiștii !

— Mama și tata unde sunt ? Dar nenorocitul de Dimitri care nu mi-a spus că și-o trage cu soră'mea ? Întreabă Alex amuzat.

— Alex ! Îi atrage Medison atenția.

Pufnesc în răs și îi invit pe amândoi în casă.

— Mama și tata au plecat să ne cumpere tot ce trebuie pentru plecarea la mare. Dimitri este la un interviu și nu, nu ne-o tragem împreună ! Suntem doar prieteni, nesimțitule ! Râd eu.

— Există prietenie între o fată și un băiat ? Ridică Alex o sprânceană.

— Dă ! Îi răspund închizând ușa.

— Midison dacă mă vede cu altă fată, îmi rupe gâtul și mie și ei ! Râde el. Se pare că la noi nu există prietenie între o fată și un băiat.

— Când ești într-o relație cu cineva, nu există ! De fiecare dată fata o să creadă că o înșeli cu alta așa că, te-ai arunca singur în gura leului ! Aș face la fel în locul ei !

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum