Mulțumiri !

6.7K 350 130
                                    




Doamne, deci nu îmi vine să cred că am terminat și cartea aceasta 😢 eram obișnuită să scriu capitole de fiecare dată când eram tristă și aveam nevoie să mă descarc, de fiecare dată când eram energică și aveam nevoie să mă consum cu ceva, de fiecare dată când nu aveam ce să fac...

Țin să spun că această carte este cea de care sunt cea mai mândră momentan fiindcă, de fiecare dată, Linnea avea aceeași stare de spirit, ca mine. Îmi avea sentimentele. Nici nu aceți habar cât de mult m-am atașat de această carte și mai ales, de personaje.

Cum Daniel Sharman îl joacă pe Andreas Evans, de fiecare dată când îl făceam să sufere eram de multe ori pe punctul de a plânge. De ce ? Fiindcă Daniel este iubirea vieții mele :') ( după Harry Styles, bineînțeles )

Și Linnea ! Eu de fiecare dată când scriu o carte, mă pun în pielea fiecărui personaj și de multe ori îmi schimba starea de spirit.

Vreau să vă spun că sunteți niște oameni minunați ! Nu mă prea împac eu cu sentimentalismului, dar cu voi știu că este altfel. Apreciez fiecare vot, fiecare comentariu și fiecare secundă petrecută citind ceea ce scriu eu. Vă mulțumesc din tot sufletul meu ! Datorită vouă am ajuns aici. Sunt multe persoane care m-au sprijinit chiar de la prima carte până acum, și chiar vă iubesc pentru asta. Vă iubesc pe toți și sper să nu vă dezamăgesc sau să mă cobor la nivelul așteptărilor voastre.

Ma-ți sprijinit chiar și când unele persoane au ținut neaparat să mă facă să renunț la ceea ce fac și nu aveți idee cât de recunoscătoare sunt !

Mă bucur foarte mult că vă place ceea ce scriu eu, iar cu fiecare vor sau comentariu, asta mă ambiționează să continui fiindcă știu că vă place și că ceea ce fac nu este în zadar !

Ce să mai spun ? Dacă mai continui o să mă pufnească plânsul :')

Pentru cei ce se întreabă, nu, nu o să fie un volum doi, dar în schimb vor fii și alte cărți ce sper că o să vă placă ! O să republic și ,, o nouă viață/ noua variantă " și sper din suflet că o să vă placă ! Dar o să fie cu titlul ,, you are my Princess "

    Știu că mulți dintre voi vă doriți un volum doi, dar din păcate nu o să fie unul. De ce ? Fiindcă vreau să scriu alte cărți și să încerc tot felul de ideei. Va-aș ruga frumos să nu insistați ❤️💙

Încă o dată, mulțumesc pentru tot, oameni minunați 😞😍😍😍😍😍❤️❤️💚💚💙💙💙💖💖💖💎🔥

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum