Cap 64. Ce mai contează acum că iubirea a fost eliminată ?

7.5K 515 214
                                    


,, Ce mai contează acum că iubirea a fost eliminată ? "

Peste trei ani *

    Azi este o zi specială pentru mine și pentru Dimitri. Ziua în care am absolvit facultatea cu note maxime ! Vă întrebați cum de am reușit ? Păi, vacanța din vara aceea în care am învățat din greu au dat roade. Bineînțeles și tot restul serilor în care învățam toată lecțiile pe derost. Stăteam patru ore să învăț, iar cu restul timpului meu mi-l petreceam pe la ședințe foto sau cluburi. Din ședințele foto mai căștigam destui de mulți bani să-mi plătesc singură studiile și deveneam cunoscută nu doar prin faptul că majoritatea oamenilor cred că sunt iubita lui Dimitri, dar și din cauza corpului meu. Cele mai multe poze le făceam pentru reclamă la lenjerie, machiaje sau parfumuri. Haine mai rar. Nu sunt un top model, dar pe aproape.

      Dimitri spune că m-am schimbat și poate chiar așa este, dar nu îmi pasă. Nu încetează din a-mi reproșa cât de arțăgoasă, căpoasă și rea sunt, iar asta mă cam calcă pe nervi ! Doar pentru că nu las pe nimeni să se aproprie de mine, asta nu înseamnă că sunt căpoasă, arțăgoasă și rea. Sau poate da ?

     Cu Andreas nu am mai vorbit dacă vă întrebați. Nu mă interesează viața lui, nu mă interesează persoana lui, nu mă interesează dacă mai are sentimente pentru mine sau nu... Eu nu mai simt nimic. Surprinzător, nu îl urăsc, dar nici nu-l iubesc. Îmi este indiferent. Cred...

     Mă simt puțin vinovată pentru că am plecat și nu i-am spus nimic, dar el a ales să-și petreacă vacanța cu Alexandra la Paris. Ei bine, și eu am ales să-mi petrec ultimii ani în Turcia și nu regret nimic ! În tot acest timp, am realizat ceva foarte important : rolul de profesoară nu mi se potrivește.

      La ce persoană am ajuns, nu vreau să fiu chinul acelor copi. În schimb, de ce să nu lucrez cu părinții mei la firmă ? Ei au o afacere renumită în domeniul vestimentar, iar eu chiar sunt interesată de asta. Pare mult mai interesant decât să predau unor copi anatomia lui Albert Einstein. (Cum dracu se scrie numele lu' ăsta ? )

Dimitri însă o să lucreze în mediul artistic ca până acum, dar cu Ash, bineînțeles.

Cu mama și tata am păstrat legătura - evident - și, în sfârșit, sunt mândri de mine. Să fiu sinceră, și eu sunt surprinsă de realizările mele, dar totul este posibil când iubirea nu-ți stă în cale. De Amyti știu doar că vrea să n-o mai caut. Nu știu ce am făcut, dar dacă asta este dorința ei, eu o s-o accept.

În momentul acesta, eu și Dimitri suntem în avion îndreptându-ne spre Londra. Trebuie să recunosc că am ceva emoții ! O să-i văd pentru prima dată pe ai mei după atâta timp ! O să văd din nou Anglia, dar spre că nu pentru prea mult timp. Dacă o să lucrez la firmă, vreau să ne facem una asemănătoare în Instambul fiindcă acolo totul merge mai bine, iar banii sunt mai frumoși. Ce mai contează acum că iubirea a fost eliminată ? Banii, bogăția, averea. Viața mea să fie un întreg răsfăț de acum încolo.


      Știu că este un capitol scurt, dar voiam să fie ca un fel de introducere :)

   Sooooo....

    Întrebare întrebătoare : voi din ce parte a României sunteți ? :)) eu mis din Ardeal 😂

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum