Cap 50. Fundul lui Efron nu este ceva la care să te uiți tu !

10.6K 636 99
                                    


          ,, Fundul lui Efron nu este ceva la care să te uiți tu ! "

Sunt la mine acasă. Andreas a trecut pe la el pentru a-și putea lua câteva haine pentru mâine și ghiozdanul. În acest timp, am decis să fac o baie caldă ca să-mi reînprospătez mirosul pielii. Înainte să intru în cadă, i-am trimis un mesaj lui Andreas în care îi spun să încuie ușa după el și să aducă cheia sus. Cred că sunt de destul de mult timp sub apă și că ar fii cazul să ies până când pielea mea nu se transformă într-una de babă.

    Ies din cadă, mă usuc complet, îmi iau lenjeria albastră pe mine după care rochia acceptabil de decentă de o culoare asemenea lenjeriei. Îmi desfac părul din cocul lejer în care a fost prins și încerc să mi-l aranjez.
După ce termin, dau să se dezgolească cada și ies din baie. Trăsar speriată când îl văd pe Andreas în fața televizorului încercând să caute ceva.
Șchiopătez până lângă pat și mă așez jos trăgându-mi vocea. Acesta își întoarce privirea spre mine, dar după câteva secunde și-o ațintește din nou la televizor și butonează telecomanda.

    — Nu te-am auzit când ai intrat. Ești demul aici ? În întreb întinzându-mă în pat.

    — De vreo șapte minute, îmi răspunde fără să mă privească. Cum îți mai e piciorul ?

     — E în regulă. Ce cauți ?

     — Un film de dragoste. Nu prea sunt fan horror așa că...

      — Îmm... ce zici de Romeo și Julietta ? Propun eu. Nu l-am mai văzut demult.

      — Nu vreau ceva chiar atât de lacrimogen.

       — Atunci, trei metri deasupra cerului. Este puțin trist, dar dacă vrei să râzi, aș zice să cauți o comedie.

       — Nu, nu, vreau dragoste. Rostește el încă cu spatele la mine.

    Ok. Nu mă pot abține să nu mă gândesc la prosti în momentul acesta. Un rânjet îmi apare pe buze, iar Andreas se oprește brusc din a butona telecomanda. Presupun că și-a dat seama de ceea ce a spus. Își întoarce privirea și când îmi vede rânjetul de pe buze, îi apare și lui unu. Eu ridic ambele sprâncene după care mâinile.

      — Am promis că o să fiu fată cuminte !

      — Și arăți ca una, iubito. O rochie mai ,, scurtă " nu găseai și tu ? Mă întreabă el ridicând gilimelele în aer.

    Nu îi spun nimic doar îi adresez o privire inocentă la care acesta pufnește pe nări amuzat și își ațintește din nou privirea spre televizor.

    — Ce zici de ,, Dirty Papy " ? E amuzant și romantic în acelaș timp. Plus de asta, nu are sex. Îmi spune el.

       — Și care este problema dacă conține sex ? Nu-mi spune că o să te exciți și nu o să mai reziști ! Rostesc eu amuzată.

    Acesta nu îmi răspunde, doar intră pe google și pune filmul. Într-un fel, îmi pare bine că pune acest film. Ce ? Crede că nu-l știu ? Probabil că nu este la curent de obsesia mea pentru Zac Efron și să-l văd pe șaten aproape gol... mie îmi convine ! Plus de asta, conține sex, dar pe la sfârșit. L-am văzut deja și la cât de amuzant este, m-aș uita la el de nenumărate ori.
Răspunsul său întârzie să apară, dar liniștea lui îmi este mai mult decât necesară. Pufnesc în râs și îmi dau capul pe spate.

Linnea //2017Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum