59.

421 16 0
                                    

De volgende ochtend werd ik eens een keer eerder wakker dan David.

Ik durfde hem niet wakker te maken, eigenlijk durfde ik niets na gisteren-, bang dat ik spanning zou veroorzaken waardoor we weer ruzie zouden krijgen. Ik wilde geen ruzie meer. Nooit meer. Niet na gisteren.
Ik nam een extra lange douche (ik maak altijd gebruik van lang douchen wanneer ik in hotels ben; je hoeft de waterkosten niet te betalen) en probeerde me een beetje gangbaar te maken omdat ik.., geen idee, ik wilde David niet teleurstellen omdat zijn vriendinnetje op een zombie leek.

Toen ik uit de badkamer liep sliep David nog steeds, en durfde ik hem ook nog steeds niet wakker te maken. Ik was doodsbang dat ik iets verkeerds zou doen wat spanning tussen ons kon veroorzaken. Even keek ik om me heen en zuchtte ik-, ik verveelde me-, ik verveelde me altijd heel snel-, en durfde daarbij ook nog eens niets te doen omdat ik veels te bang was David wakker te maken met mijn herrie.

Toen mijn maag knorde keek ik op de klok-, half elf-, en keek ik nog een keer naar David. Het was zo gek-, dat wanneer iemand aan het slapen was zo fragiel was. Dat ze niks konden, niks voelden, daar alleen maar lagen in vrede.

Ik schrok een beetje toen ik hem hoorde kreunen, omdat ik mezelf erop betrapte dat ik naar hem staarde. Hij rolde zich op zijn rug en keek met samengeknepen ogen om zich heen, stopte toen hij mij zag.

"Goedemorgen," mompelde hij.
Ik glimlachte kleintjes. "Hey,"

"Wat ga je doen? Heb je een feestje? Je lijkt zo..., uitgedost."
Ik rolde mijn ogen. "Ik ga wel wat anders aantrekken."

David begon zachtjes te lachen, ik hield van dat geluid-, zijn lach. "Is het voor mij? Nee! Niet uitdoen! Je bent mooi zo."

Ik draaide me om naar hem.
"Mooi?"

"Uhu,"

Ik keek zwijgend naar hem.

"Kom hier," hij maakte ruimte en tilde de deken op als teken dat ik bij hem moest gaan liggen. Ik zuchtte, liep naar hem toe en ging zitten.

"Kom liggen," zei hij.
"Ik heb honger."
Hij grinnikte. "Eerst liggen,"
"Eventjes." Ik ging bij hem liggen, op mijn rug, lekker oncomfortabel.

"Je ruikt lekker."
"Weet ik."
Hij glimlachte en gaf me een kusje in mijn nek.

"Ik ga douchen en daarna kunnen we wel ergens gaan ontbijten," zei David nadat hij gegaapt had.

"Serieus?"
"Het was niet echt een grapje."

Ik glimlachte even. "Oké,"

"Oké," hij gaf me een kus, klom over me heen het bed uit en strompelde de badkamer in.

Ik zuchtte opgelucht omdat hij me niet vermoord had en staarde naar het plafond. Het viel me op dat mijn hart een stuk sneller klopte dan normaal, en even slikte ik omdat mijn mond droog aanvoelde.

David, ik hield van hem en ik haatte hem.
Ik moest echt eens leren met hem om te gaan.

***

Nadat David gedoucht had en naar me toe liep realiseerde ik me dat ik in de tussentijd echt geen kut had gedaan en bijna in slaap gevallen was. Ik merkte eigenlijk pas dat hij klaar was toen ik iets hoorde-, mijn ogen zaten dicht.

Fuck, I think I'm in Love. (Rewritten)/(DUTCH)Onde histórias criam vida. Descubra agora