Bölüm 2

254 15 5
                                    

"Hadi kalkın! Kahvaltı hazır."

Sabah annemin sesi ile uyanmıştım. Kahvaltı çoktan hazır olmalıydı çünkü annem kahvaltıyı hazırladıktan sonra hepimizi uyandırırdı. Söylenerek yanımdaki küçük masada şarja takılı olan telefonumu alıp saate baktım. Saat 6:30 ya 6:30. Kargalar dahi uyanmadı bu neyin acelesi servis? Yine söylene söylene kalktım ve lavaboya giderek elimi yüzümü yıkadım. Sonra ise odama giderek yine söylene söylene üzerimi değiştirdim. Erken kalkmayı sevmezdim. Ama kalkmak zorunda olduğumu biliyordum. Bu yüzden zorla da olsa kalkıyordum.

Okul kıyafetimi giyindikten sonra telefonumu da alıp aşağı indim. İnerken ise telefonda oyalanmak için telefonun ekranını açtığımda bir mesaj geldiğini görmüştüm. Yine şu bana mesaj atan kişiydi. Her ne kadar gerilsem de açıp attığı mesajları okudum.

0532******* : Sen cidden benim amcan olduğumu mu sandın yoksa?

0532******* : Sahi senin cidden amcan yok mu?

0532******* : Orada mısın?

0532******* : Cevap versene!

0532******* : Cidden uyudu ya kız.

0532******* : Gelen mesajları bu kadar mı umursamıyorsun ya?

0532******* : Ya uyansana!!

O kadar mesaja rağmen bir süre herhangi bir cevap vermedim. Şu an kimseyle uğraşacak durumda değildim. Hele tanımadığım biri ile uğraşacak halde hiç değildim. Ama kim olduğunu da merak ediyordum. Belki telefonuma kaydederdim tanıdığım biriyse.

Ben : Sen kimsin ağbi ya?

0532******* : Sonunda cevap verdin.

0532******* : Bir saniye... Sen bana ağbi mi dedin?

0532******* : Sevdiğim kız bana ağbi deyincee.

Ben : Delirdiniz mi siz ya? Kimseniz söyleyin size psikologtan bir randevu alalım.

  Kesinlikle delirmiş olmalıydı. Yoksa kim böyle mesajlar atıp insanı deli etmeye çalışır ki? Bu arada yazdıklarımda ciddiydim. Bir saniye... Ben gerçekten ona ağbi mi dedim? İyi de ben hayatımda birine bu şekilde ağbi dediğimi hatırlamıyorum. Ve gayriresmi mi konuştum? Yok artık!

0532******* : Elbet bir gün benim kim olduğumu öğreneceksin.

0532******* : Bu arada ben kötü biri değilim merak etme. Öyle bir anda mesaj attım diye korkma yani.

Ben : Ne demek bu şimdi?

Ben : Ayrıca korkmadım sadece merak ediyorum.

Ben: Hem sevdiğim kız ne ya?😅

Tabiiki bunun ne demek olduğunu biliyordum. Ama birinin bana bir şaka yaptığını düşünüyordum doğrusu. Beni sevecek birinin olduğunu sanmıyorum.

Peki ya korktum mu? Biraz.

Mutfağa gelmiştim bile. Masaya baktığımda her zamanki gibi kızarmış yumurta ve süt olduğunu fark ettim. Herkes de sofrada oturuyordu. Artık yumurtadan sıkılmaya başlasam da haşlanmış yumurtayı pek sevmediğim için buna da şükrediyordum.

"Günaydınn!!"

"Günaydın."

Masaya oturduğumda kısa bir süre telefona bakabileceğimi düşünerek telefonumu elime aldım.

0532******* : Şarkı la bu şarkı. Onu da mı bilmiyorsun?

Ben : Yoo, bilmiyorum. Benim bildiğim tek şarkılar play müziğimde olan şarkılar. Genel olarak onlardan başka şarkı bilmiyorum. Hepsi de yabancı.

Silinen Anılar (Yarı Texting)Where stories live. Discover now