Bölüm 27

154 10 54
                                    

Kimsin? : Bugün yanınızdaki kız kimdi? Bana çok tanıdık geldi de.

  Eve geldikten sonra oturmuş telefonumla ilgilenmeye başlamıştım. Elbiseyi yıkamadan giymeyeceğimden annemden elbiseyi yıkayıp yıkayamayacağını sormuştum. O da kabul ederek elbiseyi almıştı. Biraz dinlendikten sonra ders çalışacaktım. Şu sıralar olacak sınavdan dolayı her ne kadar istemesem de derslere biraz ağırlık vermeye çalışıyordum.

Ben : Sana bahsetmedim mi? Yeni sevgilim o benim. Lezbiyenim ben bilmiyor musun yoksa? Abim sana söylemiş olmalı oysaki.

Kimsin? : Ne?

  Yüzünün aldığı hali düşünerek gülmeye başladım. Şu an kesinlikle yanında olmalıydım.

Kimsin? :  Bir saniye... Yoksa bugün 1 Nisan diye benimle alay mı ediyorsun? Lütfen öyle olsun. Diğerini kaldıramam bilesin çiçek kız.

  Bu çocuk neden zeki? İsveçli bilim adamları bunu açıklasın lütfen. Buna ihtiyacım var.

Ben : Bu zekanızı kime borçluyuz acaba?😅

Ben : Neyse zekayı boş ver de sen dün yanındaki kız kimdi onu söyle bana?

Ben : O kadar samimiydiniz ki gördüklerimle gözlerim yaşardı valla. Allah mesut etsin.

  Dün tesadüfen bir kafede görmüştüm onu. Tam yanına gidecekken ise karşısında oturan genç kadını görmemle kendimi tutmuş ve yanlarına gitmeyerek geri dönmüştüm. Onları dinlemek gibi bir şey yapmak aklımdan bile geçmemişti. Ama şimdi ona sormam gerektiğini düşünüyordum.

Kimsin? : Sen beni mi kıskandın yoksa? Bir saniye seni aramam lazım. O soruyu tekrar sormalısın.

  Kıskanmak mı? Ben mi? Ciddi mi bu? Gerçekten buna inanıyor mu yani? Onu kıskandığım flan yok benim. Gerçekten kıskanmıyorum. Sadece merak ettiğim bir soruyu ona soruyorum. Sormak da mı suç yani?

  Kaşlarımı çatmamla Kimsin'in beni görüntülü aradığını görmem bir oldu. Kalbim hızla atarken bir anlığına ne yapacağımı şaşırmıştım. İlk defa görüntülü konuşacaktık ve bu beni gerçekten garip hissettirmişti.

  Derin bir nefes alarak kendime çeki düzen vererek kendime geldim ve aramayı onaylayarak onun yüzünün telefonda görülmesini bekledim. Gördüğümde ise kaşlarımı çatarak ona baktım ve yutkundum.

"Şimdi... Ne diyordun?"

Sırıtarak söylediği şey ile kaşlarımı çatmaya devam ettim ve cevapladım. Verecek bir cevabı vardır umarım.

"Gerçekten seni kıskandığımı düşünüyorsan kendini uzay boşluğuna yollasan iyi edersin çünkü işim olmaz. Hatta yanına istediğin kadar kadın alma hakkın var bu da benden hediye. Şimdi benim seni kıskandığımı düşündüren o yalan makinesi beynini al ve buradan uzaklaş."

"Sakin ol ya. Ne dedim ben şimdi?"

  Gülerek söylediği şey ile sinirle kolyemi tuttum ve derin nefes alarak kendime gelmeye çalıştım. Bir de ne dedim mi diyor ya?

"Hafızanı flan mı kaybettin yoksa kıyamam ya. Görüntülü aramayı kapatıp mesajı okumak yapman gereken tek şey."

Biraz sakin mi olsam acaba? Bu ne sinir? Biraz sakin ya. Kendine gel Açelya.

"Tersinden mi uyandın bugün acaba?"

"Belki."

  Sakinleştiğimi hissederek derin bir nefes aldım ve sakinliğimi korumaya çalıştım.

Silinen Anılar (Yarı Texting)Where stories live. Discover now