Bölüm 31

125 8 1
                                    

4 gün sonra;

Eğer sıkılan biri var mı diye sorarsanız lütfen benim adresimi verin. Çünkü her ne kadar baloda ve kızlarla konuşuyor olsam da sıkılıyordum. Baloların sıkıcı olacağını düşünmezdim doğrusu. Pekala, düşünürdüm. Ben her şeyden sıkılabilecek bir potansiyele sahiptim ve şu an da onu yapıyordum. Şarkı da olmasa sıkıntıdan patlardım her halde.

"Kızlar. Gitsek mi acaba? Ben sıkılmaya başladım."

"Daha geleli yarım saat oldu Açelya. Ne ara sıkıldın? Hem merak etme çok durmayız zaten."

Aslında Berika haklıydı. Zaten amacımız dışarıda vakit geçirmekti. Şu an da onu yapıyorduk. En azından biraz eğlenmeye çalışabilirim değil mi? Sonuçta yalnız değilim.

"Tamam."

"Bir şey diyeceğim. Biz mi çok sade giyindik yoksa onlar mı çok süslü? Şunlara baksanıza. Ben ömrümde böyle makyaj, böyle abiye görmedim ya. Sanırsın güzellik yarışmasına katılıyorlar."

Elif'e hak vermedim diyemem doğrusu. Kendimi bildim bileli aşırı makyajı, dekolteli elbiseleri sevmemişimdir. Bu yüzden etrafa baktığımda neredeyse maskeli insanlar gördüğümü hissediyordum. Ya siz 18 yaşındasınız 25 yaşındaymıysınız gibi görünme çabaları ne Allah aşkına? Makyaj yapacaksanız abartmayın yani.

"Haklısın valla. Sen dahi o kadar makyaj yapmıyorsun."

"Ne? Ne zaman aşırı makyaj yaptığımı gördün ya?"

"Şimdi."

Elif'e baktığımda gerçekten de makyajı biraz abarttığını fark etmiştim. Ama onlar gibi olduğunu söyleyemezdim doğrusu. Yine de bir şey demeyerek aralarındaki konuşmayı dinledim.

"Bak o konuda haklısın. Bugün makyajda biraz aşırıya kaçtım. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum."

"Ne sorunu olacak Allah aşkına Elif ya? Merak etme sen."

Bir yandan sitem etse de bir yandan hafifçe gülüyordu. Gülümsedim. Farklı bir anlaşma tarzları vardı doğrusu.

"Şu gelene baksanıza! Çok yakışıklı değil mi? Yeni mi acaba?"

Elif'in baktığı yere baktığımda bir anlığına şaşkınlığa uğrasam da hatırladığım şey şaşkınlığımı yok etmişti. Zaten buraya geleceğini söylemişti. Bu konuda fazla konuşmamıştık ama bunu açıkça belli etmişti. Takım gitmişti ve her ne kadar garip hissettirse de yakışmıştı doğrusu. Gülümsemekten kendimi alamayarak gelişini izlemeye başladım.

"Mert o Elif'cim. Mert."

"Sen ciddi misin? E yakışıklıymış ama. Yine de eniştemiz o bizim yani."

Gözlerim sonuna kadar açılırken sinirle onlara dönmüştüm. Koordinat veriyorum tam buraya sabır lütfen. Çünkü başka türlü dayanamam. Sırayla gelin ya!

"Böyle devam edin lütfen. Çok iyi gidiyorsunuz."

"Teşekkür ederiz arkadaşım."

Berika'nın dediği şey gözlerimi devirmeme sebep olmuştu. Beni anladığının tabiiki farkındaydım. Sadece beni daha da sinirlendirmeye çalışıyordu.

"Selam kızlar."

Sesin geldiği yöne baktığımda Mert'in kucağında Burcu ile birlikte yanımıza doğru geldiğini fark etmem uzun sürmemişti. Ama bir bana, bir de etrafa bakması gözümden kaçmamıştı. Sanki bir şey arıyor gibiydi.

"Selam."

Koro mu yapıyorsunuz Allah aşkına neden aynı anda diyorsunuz acaba? Böyle sesler çok garip geliyor.

Silinen Anılar (Yarı Texting)Where stories live. Discover now