Όταν της πρωτομίλησε

6.5K 561 227
                                    


Δυο εβδομάδες μετά


Πέφτω με φόρα στο κρεβάτι μου απογοητευμένη..το μόνο καλό φόρεμα που έχω είναι αυτό που φοράω κάθε Κυριακή στην εκκλησία με λουστρίν μαύρες μπαλαρίνες..τα κορίτσια του λυκείου θα είναι τόσο όμορφα ντυμένες στο πάρτυ..μπορεί να είμαι απο χωριό αλλά έχω instagram..βλέπω τι ανεβάζουν και τι φοράνε..

"Ζήτα απο την μαμά σου χρήματα Παρασκευούλα να πας για ψώνια" με παρηγορεί η Τζό και το βλέμμα μου πλανάται στην ανοιχτή ντουλάπα μου. Δεν έχω τίποτα να βάλω με πιάνει κατάθλιψη. Δεν θέλω να φαίνομαι σαν χωριατάκι..θέλω να είμαι πανέμορφη σαν πριγκίπισσα..αχ σαν την Selena Gomez, της μοιάζω κιόλας!

Κατεβάζω μούτρα.

"Θα μου ψωνίσει εκείνη το φόρεμα..είμαι σίγουρη πως θα έχει φιόγκους ..σαν παρανυφάκι θα με ντύσει.."

"Εγώ πιστεύω πως ο Ματέο θα σε ερωτευτεί γι' αυτό που είσαι φίλη μου όχι γι' αυτά που φοράς.." 

Αχ η καλή μου η Τζό..κλαίγομαι εγώ την στιγμή που εκείνη..

Ανοίγει ξαφνικά και μπαίνει στο δωμάτιο ο ηλίθιος αδελφός μου. Είναι τρια χρόνια μεγαλύτερος μου αλλά έχει μυαλό κουνουπιδιού.

Κοιτά θυμωμένα την Τζο.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει..παλιά παίζαμε όλοι μαζί..θυμάμαι πως γελούσε και περνούσε όμορφα μαζί της..πολλές φορές καθόταν στο δωμάτιο μου και μας έλεγε αστεία. Αλλά τους τελευταίους μήνες της φέρεται ξαφνικά πολύ άσχημα.

Και λυπάμαι τόσο πολύ..ο ηλίθιος ο Γιωργάκης είναι το κρας της φίλης μου.

"Πάλι με τον πούστη είσαι βλαμμένο?"

Τον κοιτάω θυμωμένα άπειρα. Δεν εννοεί να καταλάβει την διαφορά τρανς με ομοφυλόφιλου. Η Τζο έχει σκύψει το κεφάλι και δεν μιλάει. Γιατί την κάνει να νιώθει πάντα άσχημα? Η Τζό είναι μια πανέμορφη κοπέλα. Για την ακρίβεια η ωραιότερη κοπέλα στο χωριό μας.

"Δεν είναι ομοφυλόφιλη ηλίθιε!" του πετάω ένα μαξιλάρι στο κεφάλι. Με εκνευρίζει που την πειράζει συνέχεια. 

"Αφού έχει αντρικό πουλί !" λέει με κακία και τον σπρώχνω έξω απο το δωμάτιο. Γυρνάω πίσω στην καλή μου Τζό που έχει βάλει τα κλάμματα.

"Μην τον ακούς..είσαι αληθινή κοπέλα" της λέω και την φιλάω και την αγκαλιάζω σφιχτά. Είναι όντως αληθινή κοπέλα.

Στο google έχουμε ψάξει πως μπορεί να κάνει εγχείρηση . Σε τέσσερα χρόνια έχει το δικαίωμα , ενώ μπορεί να πάρει ορμόνες σε δυο χρόνια. Απλά πρέπει να κάνει υπομονή. Η φύση κάνει και αυτή τα λάθη της. Οι γονείς της είναι υπέροχοι και την στηρίζουν απόλυτα. Μια φορά τον μήνα πηγαίνουν σε συνάντηση για τρανς . Θέλω να πάω μαζί της κι εγώ μια φορά αλλά ο μπαμπάς δεν με αφήνει.

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now