Είμαι Δικός σου

6.3K 521 148
                                    


Προσοχή:Το κεφάλαιο περιέχει περιγραφή σεξουαλικής πράξης. Αν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα με τέτοιου είδους περιεχόμενο, προτείνω να μην διαβάσει το κεφάλαιο.


Παρασκευή 


"Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου..δεν μπορείς να φανταστείς τι μου κάνεις..χρόνια τώρα κάθε φορά που σε κοιτάζω..ακόμη και όταν ήμουν στη Γερμανία..σε σκεφτόμουν συνέχεια..μόνο εσένα..πάντα εσύ..εσύ με ολοκληρώνεις ως άντρα.."

Τα χέρια μας πλεγμένα προσπαθούν να μπλέξουν τις καρδιές μας στον ίδιο ρυθμό.

Δεν ξέρω πόση ώρα κάτσαμε αγκαλιά στην άκρη του γκρεμού . Ξέρω μόνο πως δεν με άφησε λεπτό απο την αγκαλιά του . Μου ψιθύριζε λόγια αγάπης μέχρι που κάθε σφίξιμο στο στομάχι μου υποχώρησε κι ένιωσα μια θέρμη να κατακλύζει την καρδιά μου. Ήθελα όσο τίποτα να ονειρευτώ. Εμάς τους δυο όμορφα. Δεν ήξερα πως ακριβώς να το κάνω κι έτσι αφέθηκα στα λόγια του και στις υποσχέσεις του. 

Κοίταξα για ακόμη μια φορά τον ουρανό. Είχα ξεχάσει πόσο όμορφος είναι ο ουρανός στο χωριό μου. Στην πόλη σχεδόν δεν φαίνεται . Στην πόλη τα αστέρια ποτέ δεν φέγγουν τόσο πολύ.

"Με ακούς?" η βραχνή φωνή του με ξυπνά απο τις σκέψεις μου.

"Ναι τα ακούω όλα" κρύβω το πρόσωπο μου στο στήθος του. Τρέμω απο το κρύο και βγάζει την ζακέτα του και μου την βάζει στους ώμους.

"Ναι αλλά δεν ακούω κι εσύ ρε κορίτσι μου να μου λες κάτι" μου φιλά τα μαλλιά και χώνομαι πιο σφιχτά στην αγκαλιά του. Ίσως να είμαι εγωίστρια που ακόμη δεν αφήνω πίσω μου εκείνο το βράδυ. Ίσως απλά πρέπει να ξεχάσω. Ίσως να μην έγιναν όλα όπως τα θυμάμαι. Ίσως απλά ήμουν μια φοβισμένη παρθένα κάτω απο έναν έμπειρο εραστή με άγριες διαθέσεις. Ίσως ..

"Νιώθω ερωτευμένη και θέλω να είμαστε μαζί" του ξεστομίζω δειλά. Κακώς τον αρνούμαι. Αυτό είναι το σωστό για μένα. Δεν πρέπει να φοβάμαι τόσο.

"Ε πες το ρε μωρό μου και νομίζω πως μιλάω σε τοίχο τόση ώρα..κοίτα με και πες το ξανά"

Η λαχτάρα στην φωνή του ..ο τρόπος που με αγγίζει..η μυρωδιά του..

Σηκώνω το κεφάλι μου και τον κοιτώ. Τα γκριζογάλανα μάτια του έχουν κάτι απο την λάμψη του αστεριού μου. Γυαλίζουν με τον ίδιο τρόπο. Δεν πρέπει να φοβάμαι την αγάπη. Δεν πρέπει να κρατάω μέσα μου τα άσχημα. 

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙOnde histórias criam vida. Descubra agora