Στα άκρα

5.7K 551 127
                                    

Tης ρουφάω τα χείλη , γεύομαι το αίμα της και της ανοίγω το στόμα. Το κλείνει απότομα , με δαγκώνει δυνατά, ματώνει το χείλος μου, το σώμα μου σφίγγεται αλλά δεν την αφήνω.

"Δεν σ'αφήνω" μουρμουρίζω στα χείλη της , την πιάνω απο τους καρπούς , παλεύει απο κάτω μου, της ανοίγω τα πόδια με το γόνατο μου, θέλω να την πονέσω, να την πηδήξω άγρια, θέλω να μου πει οτι με αγαπάει όσο εγώ και να της κάνω έρωτα . Γαμώτο.

"Θα σε πονέσω κάτσε καλά" ακούω την φωνή μου απειλητική, νιώθω να τρέμει, τρέμω κι εγώ, η μυρωδιά της..την μυρίζω μετά απο τόσο καιρό, ίσως πριν έρθει να την πηδούσε ο άλλος.

"Σε πηδούσε ? γι αυτό άργησες?"

Την κοιτάω στα μάτια, την ικετεύω άηχα να πει όχι, να γελάσει και να μου πει οτι με παίζει, ναι με παίζει, είναι θυμωμένη ακόμη μαζί μου, με θέλει και θέλει να με κάνει να ζηλέψω.

"Ζηλεύω, τρελαίνομαι αυτό θέλεις ν'ακούσεις?"της κατεβάζω το ζιβάγκο της δίνω φιλιά στο λαιμό και ξαφνικά μένει ακίνητη. Παύει να αντιστέκεται. Με ξαφνιάζει η ακινησία της, με ξαφνιάζει αυτή η παραίτηση. Αναζητώ το βλέμμα της.

"Με πήδηξε άγρια για ώρες και το γούσταρα τρελ.." δεν την αφήνω να συνεχίσει. Της πιάνω το λαιμό της ,το σφίγγω, την βλέπω να παλεύει να τραβήξει τα δάχτυλα μου απο το κορμί της, λίγο ακόμα και θα της πάρω την ζωή. Αντανακλαστικά δακρύζουν τα μάτια της αλλά δεν συγκινούμαι, δεν νιώθω τίποτα, είμαι νεκρός και την θέλω μαζί μου στην κόλαση.

Με κλωτσάει χαμηλά και διπλώνω απο τον πόνο. Με κλωτσάει ακόμη μια φορά και χάνω την ισορροπία μου , την βλέπω να πέφτει απο την πολυθρόνα, σέρνεται στο πάτωμα και βήχει. Προσπαθώ να την πιάσω απο τον καρπό αλλά με κλωτσάει ξανά στο στομάχι αυτή την φορά.

"Τον παίρνω στο στόμα μου όλο, του το ρουφάω και είμαι τόσο καλή σε αυτό Ματ.."

Με όση δύναμη μου μένει την χτυπάω και πέφτει στο πάτωμα. Ανεβαίνω πάνω της και κατεβάζω την φόρμα μου.

"Δείξε μου παλιοπουτάνα"

Σφίγγει τα χείλη της και χτυπάει επαναληπτικά την γροθιά της στο πάτωμα. Θέλει να πονέσει εμένα , εκείνη, δεν με νοιάζει πονάω , φλέγομαι, δεν σκέφτομαι καθαρά.

"Έλα να σου δείξω πόσο καλή έγινα" βήχει ακόμη αλλά η αυτοκυριαρχία στα μάτια της έχει επιστρέψει. Θα την σκοτώσω μα τω θεω.

"Θα σε σκοτώσω σταμάτα να μιλάς"

"Σκότωσε με αν έχεις αρχίδια"

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now