Θύμα?

5.9K 529 168
                                    

H Τζο οδηγάει εδώ και ώρα σιωπηλή καθώς της μιλάω ασταμάτητα. Και όσο της μιλάω νιώθω ακόμη πιο μπερδεμένη. Η σχέση μου με τον Ματέο όσο την εξιστορώ φαίνεται πως δεν έχει λογική. Δεν ξέρω πως τα καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ.

"Φίλη μου σε ακούω τόση ώρα να μου μιλάς..και το μόνο που έχω να πω είναι οτι εσύ και ο Ματέο δεν έχετε ποτέ συζητήσει ειλικρινά για το τι έχετε μεταξύ σας. Θέλω να πω ο Ματέο μένει με μια γυναίκα που την έχει παντρευτεί αλλά δεν έχει μαζί της σεξουαλικές σχέσεις..ας παραβλέψουμε το χθεσινό..επίσης δεν έχετε καν συναισθηματικές σχέσεις μεταξύ σας και επίσης ξέρει οτι εσύ έχεις σχέση με τον Ρόμαν κι επίσης μου λες οτι έφερε την πρώην του κι έκανε έρωτα στο δίπλα δωμάτιο και σε άφηνε να ακούσεις.. μόνο σε εμένα μου φαίνεται όλο αυτό.." με κοιτά λοξά και καταλαβαίνω οτι ψάχνει την σωστή λέξη που αρμόζει να χαρακτηρίσει την σχέση μας.

"Ε..οτι η σχέση σας είναι βαθύτατα προβληματική και ..αρρωστημένη?"

Ανοίγω τα μάτια μου διάπλατα και κοιτάω έξω απο το παράθυρο. 

"Δεν καταλαβαίνεις Τζο.."

"Νομίζω ούτε εσύ όμως Παρασκευή καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Θέλω να πω ο τύπος είναι ένα ελλεεινό κάθαρμα που πληρώθηκε για να κάνει σεξ μαζί σου. Εσύ το γνώριζες και παρ'όλαυτά πήγες μαζί του"

"Ναι αλλά.."

"Ναι αλλά όταν αρνήθηκες αυτός συνέχισε ενώ δεν ήθελες . Αυτό θα το έλεγε κάποιος.."

"Αυτό ακριβώς !Με βίασε Τζο!" φωνάζω αναστατωμένη. Δεν θα μπω στην διαδικασία να πείσω και την φίλη μου. Εκείνο το βράδυ με βίασε. Είπα όχι. Έκλαιγα και τον χτυπούσα να σταματήσει. Δεν μπορώ να το ξεχάσω, δεν μπορώ να το παραβλέψω.

"Ωραία σε βίασε. Έπειτα σε παρακαλούσε επι μήνες να βρεθείτε και εσύ του έκοψες κάθε επικοινωνία.."

"Αυτό το έκανε γιατί έδωσα τα λεφτά μου στον πατέρα του..ένιωσε άσχημα"

Με κοιτά πάλι λοξά και χαμογελά στραβά.

"Τόσο άσχημα ένιωσε λοιπόν που αποφάσισε να σε παντρευτεί?"

"Μόνο για να μην μείνω στο χωριό, προσπάθησε απλά να επανορθώσει..μετά απο λίγο με παράτησε και πήγε στην Γερμανία"

"Ωραία. Αυτός πήγε Γερμανία κι εσύ έδωσες εξετάσεις στην αστυνομία. Μπήκες στο σώμα ως μυστική και ξεκίνησες μια νέα ζωή. Γιατί δεν έφυγες απο το σπίτι? "

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz